Екс-чемпіон UFC у легкій вазі Конор Макгрегор (21-4) проведе реванш з чемпіоном UFC у легкій вазі росіянином Хабібом Нурмагомедовим (27-0) лише в тому випадку, якщо буде готовий до цього бою психологічно. Про це заявив тренер Макгрегора Джон Кавана.

"Реванш? Я думаю, це залежить від Конора. Після бою ми обмінялися кількома повідомленнями, але я не зустрічався з ним обличчям до обличчя. Коли ми зустрінемося, я запитаю, яка його мотивація. Вислухаю, скільки він ще хоче провести поєдинків. Ще один або ще п'ять?

Є стара приказка, що важко вставати вранці бігати, коли ти спиш в шовковій піжамі. MMA – це дуже, дуже жорсткий спорт.

Тренування вкрай виснажливі, і у Макгрегора скоро народиться друга дитина. Чи є у нього колишня мотивація? Я думаю, так", - передає слова Кавани BJPenn.

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов (27-0) виплатить штраф у розмірі $250 тис. за поведінку після перемоги над Конором Макгрегором (21-4) на турнірі UFC 229. Про це заявив президент UFC Дана Уайт.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Крім цього, Атлетична комісія Невади відсторонила Нурмагомедова від боїв на 6 місяців. Однак, свій титул чемпіона UFC він зберіг.

Нагадаємо, після бою на UFC 229, в якому Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Макгрегором, росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Атлетична комісія штату Невада (NSAC) провела повноцінне розслідування інциденту, яке включало в себе аналіз відеозапису всього, що відбувалося і опитування його учасників.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, що говорили під час бою один одному Макгрегор і Нурмагомедов.