УЄФА відзвітував про отримання 11-ти попередніх заявок на проведення фінальних матчів єврокубків в 2021 році.

Харківський ОСК "Металіст" потрапив до числа претендентів на проведення Суперкубка УЄФА 2021 року.

Конкуренцію Харкову можуть скласти такі міста, як Белфаст, Мінськ та Гельсінкі.

В України на даний момент є три потенційних конкуренти: Мінськ (Білорусь), Гельсінкі (Фінляндія) і Белфаст (Північна Ірландія).

На проведення фіналу Ліги чемпіонів подано дві попередні заявки: Мюнхен (Німеччина) і Санкт-Петербург (Росія). На фінал Ліги Європи – три: Відень (Австрія), Тбілісі (Грузія), Севілья (Іспанія).

Остаточні пропозиції повинні бути подані до 15 лютого 2019 року. Виконавчий комітет УЄФА вибере приймаючі асоціації на зборах, які мають відбутися в травні або червні 2019 року.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Клубний магазин Тоттенгема

Будівництво нового стадіону Тоттенгема ще не завершено, але на його території вже відкрився новий клубний магазин "шпор". І, як виявилося, він став найбільшим у Європі.

В магазині знаходиться гігантський асортимент товарів – ігрове і тренувальне екіпірування клубу, великий вибір повсякденного одягу, товари для дітей, сувеніри, а також чай і кондитерські вироби.

На новому стадіоні Тоттенгема відбуватимуться виїзні матчі НФЛ. Тому в магазині можна знайти і символіку всіх клубів Ліги.

У центрі магазину знаходиться величезний екран і амфітеатр на 100 місць. Там будуть показувати різні відеоматеріали на тему Тоттенгема та огляди матчів команди.

Як повідомляв портал Знай.ua, Барселона разгромила Реал в Эль-Классико.