Фанат Транмер Роверс, який грає у Другій лізі Англії, зробив сюрприз своєму синові. Тепер у хлопчиська напевно найоригінальніша дитяча кімната у всьому англійському містечку Прентон.

Син місцевого жителя, який також любить рідну команду, давно мріяв жити у футбольній кімнаті. І кмітливий батько втілив мрію сина в реальність – зробив ремонт в кімнаті і перетворив звичайну спальню в роздягальню клубу.

Тепер біля стіни стоїть лавка, над якою висять футболки з прізвищами футболістів, розвішані клубні шарфи і плакати, є також тактична дошка, а постільну білизну на ліжку виконано в клубних кольорах.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У хлопчика є також молодша сестра, якій оновлена кімната з трофеєм, явно припала до душі.

Клубний магазин Тоттенгема

Будівництво нового стадіону Тоттенгема ще не завершено, але на його території вже відкрився новий клубний магазин "шпор". І, як виявилося, він став найбільшим у Європі.

В магазині знаходиться гігантський асортимент товарів – ігрове і тренувальне екіпірування клубу, великий вибір повсякденного одягу, товари для дітей, сувеніри, а також чай і кондитерські вироби.

На новому стадіоні Тоттенгема відбуватимуться виїзні матчі НФЛ. Тому в магазині можна знайти і символіку всіх клубів Ліги.

У центрі магазину знаходиться величезний екран і амфітеатр на 100 місць. Там будуть показувати різні відеоматеріали на тему Тоттенгема та огляди матчів команди.

Як повідомляв портал Знай.ua, Барселона разгромила Реал в Эль-Классико.