В Україні заснували Лігу жіночого боксу. Це перший подібний проект не лише в Україні, але й у світі.
В рамках Ліги будуть проходити бої між українською командою, яка отримала назву U. Lions, і спортсменками з інших країн.
До складу U. Lions увійшли 9 титулованих і досвідчених спортсменок Національної збірної України: Ганна Охота, Тетяна Коб, Іванна Крупеня, Сніжана Холодкова, Катерина Рогова, Ганна Охрей, Ганна Лисенко, Марія Боруца, Тетяна Шевченко.
Очолила команду Іванна Крупеня - багаторазова чемпіонка України та міжнародних турнірів, фіналістка чемпіонатів Європи, майстер спорту з дзюдо, боєць ММА.
"Для нас це дуже патріотичний проект. Адже ми представляємо команду України, ми хочемо показати силу нашого спорту. Наші спортсмени дійсно вміють працювати, тренуватися заради результатів і перемоги. Я думаю, що це відмінний шанс для України ще раз голосно заявити про себе на міжнародній боксерській арені, розвіяти певні стереотипи і показати, що ми варті набагато більшого. У той же час, Ліга жіночого боксу важлива для кожного з нас особисто. Тому що це можливість задовольнити власні амбіції, прославитися і заробити собі ім'я", - розповіла Іванна Крупеня.
Перший матч між U. Lions і командою з Польщі пройде 19 грудня в київському Палаці спору. На 2019 рік заплановано ще три матчевих зустрічі.

Нагадаємо, 10 листопада в Манчестері (Великобританія) абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Оександр Усик проведе бій проти екс-чемпіона британця Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО). На кону бою стоятимуть всі титули українця.

Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада
Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада

Тоні Беллью заявив, що має намір завершити кар'єру після цього поєдинку.

За словами боксера, він дав обіцянку своїй дружині, що цей бій буде останнім.

"Якщо я після цього бою не закінчу з боксом, то моя дружина подасть на розлучення. А ми тільки одружилися, і мені б не хотілося, щоб події розвивалися так. Тому я обіцяю своїй дружині, що це, напевно, буде останній бій", - передає слова Беллью BoxingScene.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що раніше промоутер Усика Олександр Красюк повідомив, що після бою з Беллью, він точно перейде в суперважку вагу.

Олександр Усик
Олександр Усик

"Він досяг всього, чого може досягти боксер у своїй ваговій категорії. Залишивши його в крузервейті, ми втратимо, насамперед, спортивну мотивацію. Нікому від цього не буде краще: ні йому, ні нам, ні шанувальникам боксу.

Отримавши все у цій ваговій категорії, Усик відправляється в нову в ролі початківця. Суперважка вага – абсолютно новий досвід для нього. Він виступав у суперважкій вазі у WSB, боксував з великими хлопцями, професіоналами. Плюс-мінус розуміння є, але на такому рівні з професіоналами найвищого ешелону ще не боксував. Багато чому доведеться навчитися, багато чого змінити, змінити і додати, включаючи і вагу", – розповів в інтерв'ю Красюк Boxing.ua.

Нагадаємо, раніше Беллью розповів, яким чином має намір перемогти Олександра Усика.

Тоні Беллью
Тоні Беллью

"Виграю ударом в підборіддя. Усик повільний при лоу-панчі, тут не може бути двох думок. Мені не важливо, що кажуть інші. Я більш сильний панчер, ніж Гассієв, а Усик – не Девід Хей", – заявив Беллью в інтерв'ю talkSPORT.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик та Беллью провели першу битву поглядів у Лондоні.