Спочатку місцем проведення товариського матчу між збірними України і Туреччини було обрано стадіон "Дніпро-Арена". Але зараз з'явилася інформація, що цей спаринг можуть перенести в один з міст Туреччини, повідомляє FootballHub.

Матч Україна - Туреччина має відбутися 20 листопада.

Раніше збірна України проводила матч у Дніпрі в 2009-му році. Через заворушення на трибунах під час відбіркового матчу до чемпіонату світу-2010 Україна-Англії ФІФА дискваліфікувала стадіон "Дніпро-Арена" і заборонила проводити матчі збірних у Дніпрі.

Відзначимо, що в рамках отборка до чемпіонату світу 2018 року збірна України зіграла внічию зі збірною Туреччини (2:2) на виїзді і перемогла команду Мірчі Луческу у Харкові (2:0).

Збірна України в рейтингу ФІФА

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

В оновленому рейтингу ФІФА, який був опублікований 25 жовтня, збірна України піднялася на дві позиції і тепер займає 27-ю сходинку.

Прогрес був можливий завдяки успішним ігор українців у жовтні. Команда Андрія Шевченка зіграла внічию зі збірною Італії (1:1) і перемогла збірну Чехії (1:0).

Лідирує у світовому рейтингу ФІФА Бельгія, яка до цього ділила першу сходинку з Францією. Ще одна зміна відбулася в першій десятці – Англія обігнала Уругвай і тепер входить в топ-5.

Суперники збірної України по Лізі Націй словаки опустилися на 2 позиції (28), а чехи – на одну (48).

Як повідомляв портал Знай.ua, в рамках Юнацької Ліги УЄФА Шахтар зіграв внічию з Манчестер Сіті (1:1).