Менеджер чемпіона UFC у легкій вазі росіянина Хабіба Нурмагомедова (27-0) Алі Абдельазіз прокоментував його можливий бій проти екс-чемпіона світу з боксу в п'яти вагових категоріях американця Флойда Мейвезера (50-0, 27 КО).

За словами Алі Абдельазіза, цей бій навряд чи пройде за правилами ММА.

"Якщо бій буде за правилами ММА, то навряд чи атлетична комісія штату схвалить його. Цей бій перетвориться на побиття.

Хабіб зараз дуже хороший. Але я впевнений на сто відсотків, що і в боксі Нурмагомедов переможе. Я вважаю, що Флойд просто хоче нагадати про себе. Йому вже майже 60 років! Він нічого не зможе зробити в бою з Хабібом", - передає слова Абдельазіза TMZ.

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов кинув виклик Флойду Мейвезеру, на що американець одразу ж відповів згодою.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Батько і тренер чемпіона UFC у легкій вазі росіянина Хабіба Нурмагомедова (27-0) хоче, щоб Василь Ломаченко допоміг його синові підготуватися до бою проти чемпіона світу з боксу в п'яти вагових категоріях американця Флойда Мейвезера (50-0, 27 КО).

Крім того, за словами Абдулманапа, бій з Мейвезером повинен пройти в Росії.

"Рознесемо цього суперника. Хабіб буде в ближньому бою клінчувати, це не буде виглядати чистим боксом, сподіваюся, що у Хабіба шанси вище, ніж у Макгрегора. Сподіваюся, в нашому кутку будуть Василь Ломаченко, Майк Тайсон і один з кращих тренерів Росії.

Думаю, такий бій повинен відбутися в Росії. У нас дуже велика мотивація. Коли може відбутися бій? Для початку потрібно дочекатися закінчення дискваліфікації", – сказав Нурмагомедов-старший.

Флойд Мейвезер
Флойд Мейвезер

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов відмовився від $15 млн. за реванш з екс-чемпіоном Конором Макгрегором (21-4).

Про це в інтерв'ю газеті "Спорт-Експрес" розповів дядько Хабіба Алекс Нурмагомедов, який живе зараз в Полтаві.

За його словами, Хабібу нецікавий реванш з Макгрегором.

"чи Можливий реванш з Конором? Немає. Він нецікавий Хабібу. Він не буде битися з ним ні за які гроші. Так, я знаю, що вони пропонують йому реванш. Вони зі старту запропонували йому $15 млн., якщо він погодиться. Але Хабіб сказав "ні". Нехай Конор стає в чергу, нехай поб'ється з іншими. А Хабіб хоче битися з Фергюсоном, а потім закінчити кар'єру", - розповів Алекс Нурмагомедов.

Також він розповів, що Хабіб хотів отримати українське громадянство.

Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов
Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов (27-0) виплатить штраф у розмірі $250 тис. за поведінку після перемоги над Конором Макгрегором (21-4) на турнірі UFC 229. Про це заявив президент UFC Дана Уайт.

Крім цього, Атлетична комісія Невади відсторонила Нурмагомедова від боїв на 6 місяців. Однак, свій титул чемпіона UFC він зберіг.

Нагадаємо, після бою на UFC 229, в якому Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Макгрегором, росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Атлетична комісія штату Невада (NSAC) провела повноцінне розслідування інциденту, яке включало в себе аналіз відеозапису всього, що відбувалося і опитування його учасників.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, що говорили під час бою один одному Макгрегор і Нурмагомедов.