Чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) розповів, чому не дивиться бої своїх суперників.

За словами Ломаченко, йому не обов'язково дивитися бій свого наступного суперника Хосе Педраси, тому що це робить його батько.

"Я не пам'ятаю Педрасу на Олімпіаді-2008, але пам'ятаю, що в півфіналі чемпіонату світу в 2009 році в Мілані він боксував з Альбертом Салімовим. З хлопцем, який переміг мене у 2007 році. Батько показав мені бій Педраса – Салімов і я вважаю, що судді були неправі, росіянин виграв той поєдинок.

Я бачив один його бій в аматорах, але не дивився поєдинки проти Джервонти Девіса або Рея Бельтрана. Бачив тільки короткі відео з моментами по кілька секунд. Скоро ми з батьком подивися всі його бої і вивчимо стиль.

Але, насправді, мені не потрібно дивитися бої суперника, це робить мій батько. Він вивчає стиль, а потім, виходячи з цього, підбирає мені спаринг-партнерів, пояснює мені, що потрібно робити на тренуваннях. Я казав, що мій батько гравець, а я його гра: XBOX або SonyPlaystation. Так і є - він грає у гру", - передає слова Ломаченко ESPN.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, бій Ломаченко – Педраса пройде 8 грудня на Madison Square Garden в Нью-Йорку.

Василь Ломаченко - Хосе Педраса
Василь Ломаченко - Хосе Педраса

"Я готовий битися з відмінним суперником, яким є Хосе Педраса. Моєю метою завжди було об'єднання титулів, і Педраса стоїть на моєму шляху до цієї мети.

Фани в Нью-Йорку особливі, вони справжні любителі боксу, і я вже не можу дочекатися можливості подарувати їм ще один видовищний виступ", - зазначив Ломаченко.

Ломаченко оцінив свого майбутнього суперника, а також розповів, як буде готуватися до поєдинку.

"У поєдинку між Бельтраном і Педрасою я нікому не віддавав перевагу. Розумів, що шанси приблизно 50 на 50. Десь більше схилявся до перемоги Педрасы, але розумів, що Раймундо міг в одну мить все перевернути.

Особисто для мене бій з Бельтраном був б цікавіше. Це боксер, який йде і хоче боксувати, хоче битися, показувати справжній бокс. З такими боксерами цікавіше боксувати, з такими боксерами ти можеш себе розкрити.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

Педраса - це такий спортсмен, який сушить бій. Девіс з ним розібрався без проблем, тому я сумніваюся, що він мені якісь великі труднощі складе. Але, в будь-якому випадку, я буду готуватися до нього як до чемпіонського бою", – розповів Ломаченко в інтерв'ю LOMA Official TV.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу.