Чемпіон WBO Oriental у легкій вазі Денис Берінчик (9-0, 6 КО) вдруге залишив телешоу "Танці з зірками".

В останньому ефірі програми Берінчик з партнеркою Катериною Білявською виконали румбу, перевтілившись у самурая. Пара отримала 21 бал від суддів, але не набравши достатню кількість голосів від глядачів, залишила шоу.

Нагадаємо, що це вже другий виліт Берінчика з проекту, але після першого разу його повернули через зняття Оксани Марченко.

Тепер Берінчик може повністю зосередитися на підготовці до свого наступного бою.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще
Берінчик захистив кандидатську дисертацію на здобуття ступеня кандидата наук з фізичного виховання і спорту 5 червня, а зараз отримав диплом.

Беринчик заявил о желании стать министром спорта 🔥 Чемпион #WBO Oriental в пятницу, 2 ноября, забрал диплом кандидата наук столичного #ИФИЗа по специальности «Олимпийский и профессиональный спорт», чем и поделился со своими болельщиками 🙏🏼 #бокс #новостибокса #учеба #беринчик #денисберинчик #диплом #кандидатнаук #лакипанчнет #boxing #boxingnews #study #berinchyk #diploma #luckypunchnet

Geplaatst door Luckypunch.net op Vrijdag 2 november 2018

"Мій найсильніший суперник – Денис Берінчик. Це, власне, я. Завжди доводиться долати власні труднощі, власну крепатуру, власну втому і рухатися далі.

Заробити пару поясів, щоб взимку було тепло, і до них – ще пару мільйонів. Це моя мета в професійному боксі.

Я б свій перший мільйон витратив на інвестицію спортивного комплексу", - розповів Берінчик в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Денис Берінчик
Денис Берінчик

Нагадаємо, раніше Денис Берінчик розповів, що в грудні повернеться в ринг і проведе захист титулу. За словами боксера, бій відбудеться в київському Палаці спорту.

"Я буду займатися боксом, улюбленою своєю справою, так що побачимось. Хочу сказати, що осіння підготовка вже скоро буде починатися, через тиждень. Я буду готуватися до захисту поясу WBO Oriental.

Бій відбудеться в грудні у Палаці спорту, так що готуйтеся побачити яскравий бокс від Дениса Берінчика", - написав Берінчик в Instagram.

Денис Берінчик
Денис Берінчик

Раніше Денис Берінчик заявляв, що із задоволенням провів би поєдинок проти екс-чемпіона світу WBO Рэймундо Бельтрана (35-8-1, 21 КО).

Свій останній на сьогоднішній день бій Денис Берінчик провів 23 червня в Києві проти колумбійця Хосе Луїса Прієто. Берінчик здобув перемогу технічним нокаутом у шостому раунді.

Після цього боксер взяв паузу через травму.

Як повідомляв Знай.ua, Берінчик на чотири місяці потрапив у СІЗО.