Головний тренер французького ПСЖ Унаї Емері залишився незадоволений діями арбітра матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому його підопічні розгромно поступилися Барселоні (1:6):

"Сьогодні ми упустили неймовірний шанс пройти в чвертьфінал Ліги чемпіонів. Ми провели поганий другий тайм, не пресингували суперника і погано розпоряджалися м'ячем. Рішення арбітра були спрямовані проти нас, а в кінцівці матчу ми повністю втратили контроль над ходом зустрічі і поступилися.

Барселона була здатна на такий камбек, їм було нічого втрачати в останні хвилини матчу. Звичайно, це негативний досвід як для мене, так і для клубу. Потрібно отримати з цього урок "- сказав Емері.

Нагадаємо, що Барселона стала першою командою в історії Ліги чемпіонів, якій вдалося відігратися і вийти з турніру далі після поразки в першому матчі з рахунком 0:4.

Раніше інформаційний портал Знай.ua публікував відео огляд матчу Ліги чемпіонів Барселона - ПСЖ.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще