НБА (Національна Баскетбольна Асоціація) оштрафувала захисника Бостон Селтікс Кайра Ірвінга на 25 тисяч доларів. Таке покарання баскетболіст отримав за те, що запустив м'яч на трибуни після поразки від Денвер Наггетс (107:115).

На останніх секундах матчу захисник Денвера Джамал Мюррей кинув в кільце без опору з боку суперників, оскільки результат матчу був очевидний. Такий вчинок розлютив Ірвінга.

У цьому матчі Мюррей набрав 48 очок, кидком на останніх секундах він намагався набрати 50 очок. Може він розгнівався і через те, що не досяг бажаної позначки.

50 очків від Дерріка Роуза

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Розігруючий Міннесоти Тимбервулвз Деррік Роуз у матчі НБА проти Юти Джаз набрав 50 очок. Міннесота, багато в чому завдяки такій результативності Роуза, виграла поєдинок з рахунком 128:125.

30-річний Роуз реалізував 19 з 31 кидка з гри, включаючи 4 з 7 триочкових, 8 з 11 штрафних, а також відзначився 6 асистами, 4 підбираннями, 2 перехопленнями та блок-шотом.

"Це дуже багато значить для мене. Я багато і наполегливо працював, і нарешті я зробив це для клубу, для вболівальників, для всіх. Я хочу грати там, де я зараз граю", – сказав Роуз після матчу, в якому він набрав рекордні для себе 50 очок. Відразу після фінального гонгу і під час інтерв'ю у американського баскетболіста йшли сльози, тому що його емоції переповнювали.

Зазначимо, що Деррік Роуз у свій час був одним з найбільш перспективних і талановитих баскетболістів в НБА. Починав кар'єру в Чикаго Буллз, за який грав до 2016 року.

Потім був період в Нью-Йорк Нікс і Клівленд Кавальєрс. У Міннесоті Тимбервулвз Роуз переживає новий розквіт!

Як повідомляв Знай.ua, українець Святослав Михайлюк дебютував у НБА у незабутньому матчі.