Футболісти ірландського клубу "Маллингар Таун" разом з вболівальником команди побили суддю Деніела Свіні після матчу з "Хорслипом" в рамках Об'єднаної ліги союзних республік країни.
Як повідомляє BBC, три футболіста напали на суддю після матчу і зламали йому щелепу.
Суддю Деніела Свині жорстоко побили
Суддю Деніела Свині жорстоко побили
"Ми шоковані жорстоким нападом на одного з наших арбітрів. У нього з обох сторін зламана щелепа, є ще один перелом трохи вище, зламана кістка під оком, а також пошкоджений ніс", - заявив президент ірландської спільноти суддів Под О'брайен.
В "Маллингарі" не коментують цей інцидент.
"Маллингар Таун" здобув перемогу над "Хорслипом" з рахунком 3:1.

Нагадаємо, півзахисник Баварії Мюнхен Франк Рібері після поразки від Боруссії Дортмунд у матчі 11-го туру Бундесліги Німеччини (3:2) не впорався з емоціями і вдарив журналіста beIN Sports Патріка Гюйу.

Французький півзахисник був розкритикований через що зірвався на працівника ЗМІ, повідомляє Bild.

Боруссія Дортмунд після перемоги у важливому матчі лідирує в турнірній таблиці Бундесліги, маючи в своєму активі 27 очок, Баварія з 20 балами перебуває на 5-й позиції.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, автобус із юними футболістами впав у прірву.