Український гімнаст Олег Верняєв, срібний призер Олімпійських ігор-2016, отримав травму ноги на турнірі в Чіассо (Швейцарія).
Верняєв пошкодив ліву ногу під час виконання опорного стрибка. Пізніше сам гімнаст повідомив, що коли виходив з автобуса пошкодив праву ногу. Наскільки серйозна травма, стане відомо після МРТ.

Верняєв розповів про травми на своїй сторінці в Instagram.
"Ну, що друзі, як кажуть, гів** трапляється. Розповім в двох словах. Прилетівши до Мілану, виходячи з автобуса, я підвернув праву ногу, думав що сильно, але з допомогою моїх друзів, місцевих фізіотерапевтів, зміг виступити і навіть стрибнути стрибок.
Дійшовши до стрибка третього снаряду, виконав його дуже погано, і відразу відчув, що вдарив ногу, вже ліву. Так, що завтра зробимо МРТ і глянемо що до чого.
Висновок: різні ситуації бувають, іноді спад, іноді підйом! Головне дійти цей рік до кінця, а з січня в бій - працювати, готуватися, і підкорювати нові вершини. Всім здоров'я", - написав Верняєв в Instagram.

Нагадаємо, Верняєв завоював срібну медаль на чемпіонаті світу зі спортивної гімнастики, який проходить у Досі (Катар).

Олег Верняєв
Олег Верняєв

Верняєв став другим у вправах на брусах. Український гімнаст виконав у фіналі свою комбінацію з базою 6,7 на оцінку 15,591. Верняєв поступився лише чинному чемпіону – китайцеві Цзоу Цзинюаню (16,433), який захистив свій титул.

Зазначимо, що Олег Верняєв зумів отримати високий результат, незважаючи на кілька місяців перерви в тренуваннях і змаганнях у зв'язку з травмами, операціями і непростим процесом відновлення після них.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В січні 24-річний Олег Верняєв переніс операції на плечі та нозі, через що був змушений пропустити чемпіонат Європи.

На початку вересня Верняєв повернувся після відновлення, і взяв участь в турі гімнастичної Бундесліги.

А після цього виступив на етапі Кубка світу в Угорщині, де завоював золоту медаль у вправах на коні і срібну – у вільних вправах, програвши ізраїльтянину Артему Долгопяту.

Олег Верняєв
Олег Верняєв

Олег Верняєв – найкращий український гімнаст, чемпіон і срібний призер Олімпіади-2016, лідер збірної України зі спортивної гімнастики. За свою кар'єру завоював також три медалі чемпіонату світу, серед яких одне золото.

Як повідомляв портал Знай.ua, американська гімнастка стала чотириразовою чемпіонкою світу.