Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (27-0) може провести наступний бій проти американця Тоні Фергюсона.

Таку думку висловив коментатор UFC Джо Роган. Він вважає, що Тоні відмінний боєць і заслуговує цей бій.

"Вони не можуть залишити його в стороні. UFC серйозно ставиться до Тоні. Дана Уайт говорив, що Фергюсон зараз наступний в черзі.

Після цього поєдинку з Петтисом. Та ви що! Настав час дати йому шанс. Фергюсон дуже крутий.

Тоні не програвав вже 11 боїв. Він зловив Едсона Барбозу на задушливий Д’Арсе, він задушив Кевіна Чи трикутником. Він побив Петтіса, Ваннату, Томсона, Дос Аньоса. Цей хлопець – гребаной звір. Він не отримує стільки уваги, скільки заслуговує", – передає слова Рогана BJPenn.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Нагадаємо, Атлетична комісія прийняла рішення виплатити Нурмагомедову половину гонорару за бій з Макгрегором ($1 млн). Друга частина гонорару ($1 млн.) залишається замороженою.

Також тимчасові дискваліфікації Нурмагомедова і Макгрегора продовжено до 10 грудня, коли відбудеться чергове засідання Атлетичної комісії.

Зазначається, що в діях Нурмагомедова і Макгрегора після бою на UFC 229 - дискредитація бійцівських видів спорту і неспортивна поведінка.

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов відмовився від $15 млн. за реванш з екс-чемпіоном Конором Макгрегором (21-4).

Про це в інтерв'ю газеті "Спорт-Експрес" розповів дядько Хабіба Алекс Нурмагомедов, який живе зараз в Полтаві.

За його словами, Хабібу нецікавий реванш з Макгрегором.

"Чи можливий реванш з Конором? Ні. Він нецікавий Хабібу. Він не буде битися з ним ні за які гроші. Так, я знаю, що вони пропонують йому реванш. Вони зі старту запропонували йому $15 млн., якщо він погодиться. Але Хабіб сказав "ні". Нехай Конор стає в чергу, нехай поб'ється з іншими. А Хабіб хоче битися з Фергюсоном, а потім закінчити кар'єру", - розповів Алекс Нурмагомедов.

Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов
Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов

Також він розповів, що Хабіб хотів отримати українське громадянство.

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов (27-0) виплатить штраф у розмірі $250 тис. за поведінку після перемоги над Конором Макгрегором (21-4) на турнірі UFC 229. Про це заявив президент UFC Дана Уайт.

Крім цього, Атлетична комісія Невади відсторонила Нурмагомедова від боїв на 6 місяців. Однак, свій титул чемпіона UFC він зберіг.

Нагадаємо, після бою на UFC 229, в якому Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Макгрегором, росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, що говорили під час бою один одному Макгрегор і Нурмагомедов.