Українські представниці вільної боротьби вдало виступили на молодіжному чемпіонаті світу по спортивній боротьбі (U-23), який проходить в столиці Румунії Бухаресті.

Чотири медалі підопічних Володимира Євонова дозволили українській збірній посісти четверте місце в командному заліку.

Срібним призером у ваговій категорії до 62 кг стала Ілона Прокопевнюк, яка дійшла до фіналу, де поступилася Юкако Каваї з Японії (3:14).

Бронзові медалі у сутичках за треті місця виграли Христина Береза (53 кг) - після перемоги над Актенге Кеунимжаєвою з Узбекистану (10:0), Олена Кремзер (59 кг), яка перемогла мексиканку Алехандру Ромеро Бониллу (7:2) і Ірина Коляденко (65 кг), яка виявилася сильнішою за Софію Христову Георгієву з Болгарії (5:0).

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Україна і США має найперспективніших молодих тенісисток.

Так, в оновленому рейтингу Жіночої тенісної органзації (WTA) всі перші місця у вікових групах до 20 років займають дівчата з двох країн - України та США.
до 14 років: Кору Гауфф (США, 874)
до 15 років: Даша Лопатецька (Україна, 523)
до 17 років: Аманда Анісімова (США, 93)
до 19 років: Софія Кенин (США, 48)
Серед молодих українок Даяна Ястемская займає найвищу позицію в загальному рейтингу WTA.

Даяна Ястремська
Даяна Ястремська

Нагадаємо, 18-річна українська тенісистка Даяна Ястремська, яка виграла престижний турнір серії WTA International в Гонконзі, піднялася на шість позицій і тепер займає рекордну для себе 60-е місце в рейтингу Жіночої тенісної асоціації WTA.

Зазначимо, що Ястремська – наймолодша українка, яка завоювала титул WTA.

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна отримала нагороду Jerry Diamond Aces Award від WTA.