У Харкові пройшов чемпіонат України з боксу, на якому визначався в тому числі склад збірної, яка виступить на чемпіонатах Європи і світу, а також Європейських іграх.

За результатами змагань, в більшості категорій чемпіонами стали лідери збірної - Микола Буценко, Юрій Шестак, Олександр Хижняк, Віктор Вихріст.

У ваговій категорії 46-49 кг перемогу здобув Назар Куротчин (Львівська область).

У категорії 52 кг - Дмитро Замотаєв (Запорізька область), 56 кг - Микола Буценко (Харківська область).

60 кг - Юрій Шестак (Харківська область), 64 кг - Ярослав Харциз (Харківська область),

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

69 кг - Євген Барабанов (Київ), 75 кг - Олександр Хижняк (Полтавська область), 81 кг - Степан Грекул (Чернівецька область), 91 кг - Рамазан Муслімов (Харківська область).

Нагадаємо, чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) може провести поєдинок за титул IBF у 2019 році, повідомляє ESPN.
Справа в тому, що Майкі Гарсія (39-0, 30 КО) залишив пояс вакантним у легкій ваговій категорії, і тепер за нього будуть боксувати лідер світового рейтингу IBF Річард Коммі (27-2, 24 КО) і третій номер у світі Іса Чанієв (13-1, 6 КО).
Поєдинок відбудеться 2 лютого у Фріско (Техас, США) в андекарті бою Сергія Ковальова (32-3-1, 28 КО) і Элейдера Альвареса (24-0, 12 КО).
За інформацією ESPN, переможець цього бою вийде в ринг проти переможця бою Ломаченко - Педраса.

Нагадаємо, бій Ломаченко - Педраса відбудеться 8 грудня на Madison Square Garden в Нью-Йорку.

Василь Ломаченко - Хосе Педраса
Василь Ломаченко - Хосе Педраса

"Я готовий битися з відмінним суперником, яким є Хосе Педраса. Моєю метою завжди було об'єднання титулів, і Педраса стоїть на моєму шляху до цієї мети.

Фани в Нью-Йорку особливі, вони справжні любителі боксу, і я вже не можу дочекатися можливості подарувати їм ще один видовищний виступ", - зазначив Ломаченко.

Ломаченко оцінив свого майбутнього суперника, а також розповів, як буде готуватися до поєдинку.

"У поєдинку між Бельтраном і Педрасою я нікому не віддавав перевагу. Розумів, що шанси приблизно 50 на 50. Десь більше схилявся до перемоги Педрасы, але розумів, що Раймундо міг в одну мить все перевернути.

Особисто для мене бій з Бельтраном був б цікавіше. Це боксер, який йде і хоче боксувати, хоче битися, показувати справжній бокс. З такими боксерами цікавіше боксувати, з такими боксерами ти можеш себе розкрити.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

Педраса - це такий спортсмен, який сушить бій. Девіс з ним розібрався без проблем, тому я сумніваюся, що він мені якісь великі труднощі складе. Але, в будь-якому випадку, я буду готуватися до нього як до чемпіонського бою", – розповів Ломаченко в інтерв'ю LOMA Official TV.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу.