Екс-чемпіон світу у восьми вагових категоріях Менні Пакьяо (59-7-2, 38 КО) в черговий раз заявив про бажання провести реванш з екс-чемпіоном світу по боксу в п'яти вагових категоріях американцем Флойдом Мейвезером (50-0, 27 КО).

"Я впевнений, що фанати хочуть побачити наш повторний поєдинок. Це особливо актуально з урахуванням того, що я не був повністю готовий до першого бою. Було б здорово знову зустрітися з Мейвезером на рингу, так як я не впевнений, що Флойд переміг перший поєдинок.

Я досі не можу повірити в те рішення суддів. Мені здається, наш другий бій складеться зовсім інакше, тому що в цей раз не буде ніяких виправдань. У мене була травма плеча, але операція пройшла успішно, і тепер я в повному порядку. Я знову готовий битися з Мейвезером, якщо він відновить свою професійну кар'єру", - цитує Пакьяо BoxingScene.

Флойд Мейвезер і Менні Пак'яо
Флойд Мейвезер і Менні Пак'яо

Нагадаємо, Флойд Мейвезер заявив, що готовий повернутися в бокс, щоб провести реванш з Менні Пак'яо.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На своїй сторінці в Instagram Мейвезер повідомив, що хоче провести реванш цього року, за дев'ятизначного суму.

Перший бій Мейвезер-Пак'яо відбувся 2 травня 2015 року, і завершився перемогою Мейвезера одноголосним рішенням суддів. На кону стояли титули WBA super, WBC та WBO.

Завершення кар'єри

Менні Пакьяо (60-7-2, 39 КО) завершить кар'єру у 2019 році. Про це розповів його промоутер Боб Арум. Також він повідомив, що Пакьяо планує провести ще три бої.

"Зустріч вийшла насиченою та інформативною. Ми дізналися, чого він хоче. Він збирається провести один бій у цьому році, потім два поєдинки в наступному і після цього завершить кар'єру", - передає слова Арума BoxingScene.

Нагадаємо, свій останній бій на сьогоднішній день Пакьяо провів проти аргентинського боксера Лукаса Маттіссе (39-5, 36 КО). Пакьяо нокаутував Матіссе в сьомому раунді.

Бій Менні Пак'яо - Лукас Матіссе
Бій Менні Пак'яо - Лукас Матіссе

Незабаром після поєдинку Маттіссе прийняв рішення завершити професійну кар'єру.

Як повідомляв портал Знай.ua, Флойд Мейвезер готовий провести бій з Хабібом Нурмагомедовим.