Президент UFC Дана Уайт прокоментував можливий бій між чемпіоном UFC росіянином Хабібом Нурмагомедовим (27-0) і американським боксером Флойдом Мейвезером (50-0, 27 КО).
Уайт відреагував на заяву Мейвезера про те, що бій з Нурмагомедовим повинен пройти за правилами боксу.
Флойд Мейвезер
Флойд Мейвезер
"Відповідь: ні. Тепер він має прийти до нас. Нехай тягне свою дупу в UFC, якщо хоче битися з Хабібом. Ми вже приходили до нього. Настав його час.
Він завжди хоче битися за правилами боксу. Якщо ти хочеш битися і заробити 150 мільйонів доларів, тягни сюди свою дупу і бийся в UFC", - заявив Уайт.
Нагадаємо, повідомлялося, що Флойд Мейвезер зацікавлений в поєдинку проти Хабіба Нурмагомедова.
Як повідомив менеджер Нурмагомедова Алі Абдельазіз, Мейвезер особисто виходив на зв'язок з представниками дагестанця, щоб обговорити деталі можливого бою.
"Ми розмовляли з командою Флойда Мейвезера. Насправді, це він перший вийшов на нас. Ми поговорили з ним, а потім я поговорив з його представниками. Я відразу ж сповістив UFC, тому що ми зобов'язані робити це за контрактом", - повідомив Абдельазіз.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Нагадаємо, Флойд Мейвезер розповів, скільки може заробити за бій з Хабібом Нурмагомедовим.

"Ми поб'ємося. Я сам собі бос. Не знаю, що там думає Хабіб, але я думаю, що ми можемо організувати такий бій. Він написав, що не хоче битися у Вегасі, але ми прекрасно знаємо, що Вегас – столиця боїв. Тут потрібно вести себе як справжній професіонал. І не тільки під час бою, але і після поєдинку. Він же повів себе непрофесійно. Я не дивився відео, але мені розповідали, що Хабіб творив якесь божевілля.

Хабіб мене викликав, а значить він повинен прийти в мій світ. Тільки бокс і гра за моїми правилами. Він сказав, що він уклав Макгрегора, а я не зміг. Ну що ж, приходь в бокс – і я покладу тебе спати.

За бій з Хабібом я зароблю більше, ніж за бій з Конором. Думаю, буде близько 200 мільйонів доларів", - передає слова Мейвезера TMZ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов кинув виклик Флойду Мейвезеру, на що американець одразу ж відповів згодою.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, що Хабіб хотів отримати українське громадянство.