Екс-чемпіон світу у восьми вагових категоріях Менні Пак'яо (59-7-2, 38 КО) проведе наступний бій проти американця Едріена Бронера (33-3-1, 24 КО).
Поєдинок відбудеться 19 січня в Лас-Вегасі (США).
Напередодні Пак'яо розповів, що думає про свого суперника.
"Бронер - класний боксер. Швидкий. Особливо в балачках. Він дуже кумедний хлопець. Думаю, після завершення кар'єри в боксі він міг би зробити відмінну кар'єру в кіно. З нього вийде класний комік.
Ні, мене не турбують його жарти. Самі бачите, не можу втриматися від сміху, коли дивлюся в обличчя", - заявив Пак'яо.

Нагадаємо, раніше чемпіон світу з боксу в п'яти вагових категоріях американець Флойд Мейвезер (50-0, 27 КО) заявив, що готовий повернутися в бокс, щоб провести реванш з Менні Пак'яо.

Флойд Мейвезер і Менні Пак'яо
Флойд Мейвезер і Менні Пак'яо

На своїй сторінці в Instagram Мейвезер повідомив, що хоче провести реванш цього року, за дев'ятизначного суму.

Перший бій Мейвезер-Пак'яо відбувся 2 травня 2015 року, і завершився перемогою Мейвезера одноголосним рішенням суддів. На кону стояли титули WBA super, WBC та WBO.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Завершення кар'єри

Менні Пак'яо може завершити кар'єру у 2019 році. Про це розповів його промоутер Боб Арум. Також він повідомив, що Пак'яо планує провести ще три бої.

"Зустріч вийшла насиченою та інформативною. Ми дізналися, чого він хоче. Він збирається провести один бій у цьому році, потім два поєдинки в наступному і після цього завершить кар'єру", - передає слова Арума BoxingScene.

Нагадаємо, свій останній бій на сьогоднішній день Пак'яо провів проти аргентинського боксера Лукаса Маттіссе (39-5, 36 КО). Пакьяо нокаутував Матіссе в сьомому раунді.

Бій Менні Пак'яо - Лукас Матіссе
Бій Менні Пак'яо - Лукас Матіссе

Як повідомляв портал Знай.ua, Пак'яо поділився своїми планами в політиці.