Організатори Кубка Девіса хочуть провести спільний турнір з асоціацією тенісистів-професіоналів ATP. Про це повідомив турнірний директор Альберт Коста.
За його словами, Кубок Девіса залишиться найбільшим міжнародним турніром.
"Великі організації підтримують зв'язки для того, щоб організувати щось разом у майбутньому. Не виключено, що Кубок Девіса буде проходити за участю ATP, можливо, навіть будуть нараховуватися очки ATP.
Турнір, як і раніше, залишиться Кубком Девіса, але за участю ATP. Чому б і ні? У цьому полягає наша ідея", - передає слова Кости Reuters.
Повідомляється, що з 2019 року Кубок Девіса буде проводитися у новому форматі, схожому на футбольний чемпіонат світу. Ініціатором таких змін стала група інвесторів, серед яких - захисник футбольного клубу "Барселона" Жерар Піке.

Нагадаємо, німецький тенісист Олександр Звєрєв став переможцем Підсумкового турніру АТР в Лондоні. Призовий фонд турніру в цьому році - $8,500,000.

Олександр Звєрєв
Олександр Звєрєв

У фіналі Олександр Звєрєв сенсаційно обіграв фаворита турніру, першу ракетку світу Новака Джоковича з рахунком – 6:4, 6:3.

Матч тривав 1 годину 21 хвилину. Звєрєв краще подавав (10-1 по ейсам), але більше помилявся (1-3). На рахунку Олександра 20 віннерів (у Джоковича - 6) і 16 невимушених помилок (20 у Новака).

Зазначимо, що для Звєрєва ця перемога стала першою на такому престижному турнірі.

Популярні новини зараз
Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Новак Джокович програв другий фінал поспіль (раніше в Парижі), але все одно завершив сезон першим номером рейтингу.

Нагадаємо, асоціація тенісистів-професіоналів ATP буде проводити новий командний турнір ATP Cup, який стартує у 2020 році.

Як повідомляв портал Знай.ua, тренер Еліни Світоліної поділився секретом її тріумфу.