Джон Ф'юрі, батько і тренер британського екс-чемпіона світу Тайсона Ф'юрі (27-0, 19 КО), вважає, що син поквапився, погоджуючись на бій проти чемпіона WBC Деонтея Уайлдера (40-0, 39 КО).
"Я зробив би все інакше. Я б волів, щоб після 2,5 років поза боксом Тайсон провів більше, ніж два проміжних бої. Він, звичайно ж, не на піку форми. Адже без боїв цього не досягти. Він провів два бої проти посередніх суперників, скинув більше 60 кг. А зараз йому належить бій зі справжнім чемпіоном, та ще й нокаутером.
Вважаю, що якби син провів ще кілька боїв, то його шанси на перемогу виглядали б приблизно 80/20 на його користь. А так, вважаю, 50/50. Перемогти може хто завгодно. Тайсон не в оптимальній формі, але для перемоги йому цілком може вистачити і того, що є. Не порівнюйте його із звичайними людьми, він не такий. Він може те, що більшості не під силу.
Нерозумно списувати з рахунків того, хто побив Володимира Кличка, грався з ним в рингу. Тайсон повинен був би бути фаворитом. Я сподіваюся, що він все зробить правильно, буде боксувати з розумом. Вірю, цього вистачить для перемоги", - сказав Джон Ф'юрі.
Нагадаємо, бій Ф'юрі - Уайлдер відбудеться 1 грудня в Лос-Анджелесі на арені Стейплз Центру.

Тайсон Ф'юрі та Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі та Деонтей Уайлдер

Раніше Ф'юрі пояснив, чому Уайлдер не зможе його перемогти.

"Після всього, що я пережив, - проблеми зі здоров'ям, наркоманія, алкогольна залежність, я повернувся. Я переміг все це. І як я дозволю, щоб хтось побив мене двома боксерськими рукавичками?

Я народився і виріс, щоб битися. Мені потрібен бокс. Немає боксу, немає життя. Ось як я ставлюся до боксу. Бокс - це моя пристрасть.

Багато хто з бійців просто роблять це за гроші чи славу. Нічого з цього не має значення, тому що, якщо б мені сказали, що не платять за цей бій, я все одно хочу битися, тому що я хочу битися краще за всіх. І я вважаю, що в даний момент Деонтей Уайлдер підходить як ніхто інший. Я збираюся повернутися і побити його. І це стане одним з найвеличніших повернень цього століття", - заявив Ф'юрі.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Під час прес-конференції в Лос-Анджелесі, яка відбулася 3 жовтня, Ф'юрі і Уайлдер знову влаштували бійку.

Нагадаємо, раніше Уайлдер заявив, "вирубає" Тайсона Ф'юрі.

"Цей бій несе світло у хевівейт. Колись дивізіон переживав скрутні часи. Було нудно, яскраві бійці були відсутні. Люди запитували: "Де золота ера боксу? Куди все це поділося?" Зараз все інакше. Ми вдихнули життя в хевівейт. Всі знають, що нокаут – це Деонтей Уайлдер, а Деонтей Уайлдер – це нокаут. І коли я обіцяю супернику нокаут, то стримую слово. Обіцяю вирубати Тайсона Ф'юрі.

Це я повернув Ф'юрі в ринг, витягнув його з трясовини. Я сказав йому: "Ти зможеш, чувак". Хочу, щоб він перебував у відмінній формі і в повній впевненості. Але думаю, що він у будь-якому разі знає, яка йому судилася доля. Я размажу його обличчя.

Нехай він зараз бундючиться, але все буде інакше в рингу. Він нервує, ховає за маскою свої нерви. Не давай людям фальшивих обіцянок. Не обіцяй того, що не зможеш виконати. Я кажу, що вырублю тебе, бо знаю, що мені під силу це зробити", – заявив Уайлдер.

Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі
Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі

Як повідомляв портал Знай.ua, Фьюрі розкритикував усі досягнення Уайлдера.