Чемпіон WBC і IBF Майкі Гарсія (39-0, 30 КО) розповів про складнощі організації бою проти чемпіона світу за версією WBA в легкій вазі Василя Ломаченка (11-1, 9 КО).
За словами Гарсії, він готовий провести бій проти українця, але промоутери Ломаченка нібито уникають угоди з ним.
"Я б з радістю зустрівся з Ломаченком в легкій вазі. Він найкращий боєць у легкій вазі. Жоден боєць не виглядає так видовищно, як він. Але коли ми підходимо до ділової сторони питання…

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

Чесно кажучи, я не буду переслідувати поєдинки, які здебільшого неможливі для організації. Він хоче битися зі мною, але ті, хто його веде, промоутери, йдуть від угоди.
Компанія, з якою він працює, має для нього свою програму розвитку, має певний шлях. Якщо він хоче знайти мене, його компанії слід йти іншою дорогою. Він називає моє ім'я останні два роки або навіть більше, але не робив спроб домовитися зі мною.
Я не буду чекати, я рухаюсь далі, випробовую себе. Він б'ється з Педрасою, а я - з Ерролом Спенсом. Це говорить вам, якого типу бійцем я є, і як я керую своєю кар'єрою, порівняно з його промоцією, з його кар'єрою. Я поважаю Педрасу, він чемпіон світу, але я відчуваю себе зовсім по-іншому", - розповів Гарсія.
Нагадаємо, зараз Ломаченко готується до бою проти Хосе Педраси, який відбудеться 8 грудня в Нью-Йорку (США).

Василь Ломаченко - Хосе Педраса
Василь Ломаченко - Хосе Педраса

"Я готовий битися з відмінним суперником, яким є Хосе Педраса. Моєю метою завжди було об'єднання титулів, і Педраса стоїть на моєму шляху до цієї мети.

Фани в Нью-Йорку особливі, вони справжні любителі боксу, і я вже не можу дочекатися можливості подарувати їм ще один видовищний виступ", - зазначив Ломаченко.

Ломаченко оцінив свого майбутнього суперника, а також розповів, як буде готуватися до поєдинку.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

"У поєдинку між Бельтраном і Педрасою я нікому не віддавав перевагу. Розумів, що шанси приблизно 50 на 50. Десь більше схилявся до перемоги Педрасы, але розумів, що Раймундо міг в одну мить все перевернути.

Особисто для мене бій з Бельтраном був б цікавіше. Це боксер, який йде і хоче боксувати, хоче битися, показувати справжній бокс. З такими боксерами цікавіше боксувати, з такими боксерами ти можеш себе розкрити.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

Педраса - це такий спортсмен, який сушить бій. Девіс з ним розібрався без проблем, тому я сумніваюся, що він мені якісь великі труднощі складе. Але, в будь-якому випадку, я буду готуватися до нього як до чемпіонського бою", – розповів Ломаченко в інтерв'ю LOMA Official TV.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу.