Екс-тенісист Джастін Гімельстоб, володар двох турнірів Великого Шолома в змішаному і 13 турнірів АТР в парному розряді, арештований в Лос-Анджелесі.
Як повідомляє Los Angeles Times, Гімельстоб заарештований за напад, але подробиці справи і висунуті звинувачення поки невідомі.
31 жовтня Гімельстоб напав на свого знайомого, наніс тому близько 50 ударів і погрожував убити. Потерпілий запевняє, що колишній тенісист вже не перший раз погрожує йому.

Нагадаємо, німецький тенісист Олександр Звєрєв став переможцем Підсумкового турніру АТР в Лондоні. Призовий фонд турніру в цьому році - $8,500,000.

Олександр Звєрєв
Олександр Звєрєв

У фіналі Олександр Звєрєв сенсаційно обіграв фаворита турніру, першу ракетку світу Новака Джоковича з рахунком – 6:4, 6:3.

Матч тривав 1 годину 21 хвилину. Звєрєв краще подавав (10-1 по ейсам), але більше помилявся (1-3). На рахунку Олександра 20 віннерів (у Джоковича - 6) і 16 невимушених помилок (20 у Новака).

Зазначимо, що для Звєрєва ця перемога стала першою на такому престижному турнірі.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Новак Джокович програв другий фінал поспіль (раніше в Парижі), але все одно завершив сезон першим номером рейтингу.

Нагадаємо, асоціація тенісистів-професіоналів ATP буде проводити новий командний турнір ATP Cup, який стартує у 2020 році.

Як повідомляв портал Знай.ua, тренер Еліни Світоліної поділився секретом її тріумфу.