Промоутер британця Ентоні Джошуа Едді Хірн, відповідаючи на питання стосовно майбутнього суперника свого підопічного, не виключив бою-реваншу проти українця Володимира Кличка.

"Ми поки що не говорили з командою Деонтея Вайлдера. Якщо він переможе в суботу Тайсона Ф'юрі, то вже в неділю ми зателефонуємо і почнемо переговори. Якщо Вайлдер знову скаже "ні", то я вже не знаю, що їм ще запропонувати.

Можна легко організувати бій на 13 квітня. Можна провести і два бої — один у США, інший у Великобританії. Це буде цілком справедливо. У нас достатньо часу для організації.

Якщо ми не домовимося, то є Ділліан Уайт. Що стосується опонентів зі статусом "вайлд-кард", називали Андре Уорда і Володимира Кличка. Бій Джошуа і Кличка в квітні? Хто знає, чому б і ні? Адже ми говоримо про одного з найсильніших супертяжів в історії", - сказав Едді Хірн.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Охота у півфіналі одноголосним рішенням суддів перемогла представницю Японії Мадоку Ваду (5:0).

У вирішальному поєдинку Ганна зійдеться з п'ятиразовою чемпіонкою світу, призером Олімпійських ігор Чунгнейджанг Мері Ком Хмангте з Індії.

Олександр Хижняк
Олександр Хижняк

Як повідомляє Luckypunch.net, промоутерська компанія Top Rank, яка веде справи Василя Ломаченка (11-0, 9 КО) і Олександра Гвоздика (15-0, 12 КО) хоче підписати контракт з Хижняком.
Проте, Олександр заявив, що поки не збирається переходити у професіонали. У його планах - виступ на Олімпійських іграх-2020 в Токіо. Лише після цього він буде думати про перехід у професіонали.
Нагадаємо, Хижняк став найкращим спортсменом 2017 року в Україні. Крім того, Міжнародна боксерська асоціація (AIBA) визнала українця найкращим боксером 2017 року незалежно від вагової категорії.

У 2017 році Хижняк виграв чемпіонат Європи і завоював золото у ваговій категорії до 75 кг на чемпіонаті світу в Гамбурзі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу.