Тимчасовий чемпіон світу за версією WBC в напівважкій вазі Олександр Гвоздик (15-0, 12 КО) проведе бій проти володаря титулу WBC Адоніса Стівенсона (29-1-1, 24 КО). На кону - титул канадця.

Напередодні Стівенсон прокоментував майбутній поєдинок. За його словами, Гвоздик сильний і дуже мотивований, але він звик виходити в ринг з такими суперниками.
"Гвоздик - молодий і спортивний хлопець, і у нього дійсно є бажання здобути перемогу. Зараз він дуже голодний і хоче зайняти моє місце. Я був на його місці. Будь-який боєць, що виходить проти мене в ринг, мотивований і хоче перемогти, адже я - №1.
У Гвоздика є переваги - сила, атлетизм, оборона і зріст. Крім того, він бронзовий призер Олімпійських ігор, але я звик битися з молодими і великими хлопцями. Вже не дочекаюся зустрічі з ним у ринзі", - передає слова Стівенсона RingTV.
Бій Гвоздик – Стівенсон заплановано на 1 грудня
Бій Гвоздик – Стівенсон заплановано на 1 грудня

За прогнозами букмекерів, фаворитом цього бою є Олександр Гвоздик.

Так, коефіцієнт на перемогу українця - 1,80. На перемогу канадця - 2,00. Нічия оцінюється котируванням - 26,00.

Гвоздик поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку, зазначивши, що абсолютно впевнений у своїй перемозі.

"Мене абсолютно не хвилює те, що бій пройде на території мого суперника. Я не люблю робити прогнози, але можу вам пообіцяти, що виграю в цьому поєдинку, нокаутом або рішенням суддів, але перемога буде за мною.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Я не знаю Стівенсона як людину, але чудово знаю, як боксера. Він завжди діє агресивно і має дуже сильний удар, до того ж, у нього хороші бійцівські якості, так що в цьому поєдинку найголовніше, як можна менше пропускати ударів. Я знаю, що стану повноцінним чемпіоном світу і Стівенсон відкриває для мене ці двері.

Поки все проходить ідеально, я дотримуюся режиму і роблю все, що потрібно для перемоги. Як ви знаєте, я зараз працюю з Тедді Атласом. Тепер тренувальний процес проходить зовсім по-іншому. У нього зовсім інший підхід, але я вже звик до його режиму і тренування. Звичайно, судити про його роботу ми зможемо тільки тоді, коли отримаємо результат", - передає слова Гвоздика Boxingtalk.

Нагадаємо, американський тренер Тедді Атлас буде готувати Олександра Гвоздика до цього бою.

Олександр Гвоздик
Олександр Гвоздик

Гвоздик пояснив своє рішення змінити тренера напередодні такого важливого поєдинку.

"Рішення про роботу з Атласом – це моє рішення, а Егіс Клімас надав можливість це зробити.

Атлас – досвідчений тренер, уважний до дрібниць, я вважаю це те, що мені потрібно.

Чи склали план підготовки з тренером до бою проти Стівенсона? Зараз у мене є попереднє завдання перед початком тренувального табору, а коли приїде Тедді, тоді вже і розставимо акценти", – розповів Гвоздик в інтерв'ю Luckypunch.net.

Як повідомляв портал Знай.ua, тренер Стівенсона пригрозив Гвоздику.