Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (27-0) підписав багатомільйонний спонсорський контракт з виробником енергетичного напою "Gorilla".
"Після останнього бою надходило багато спонсорських пропозицій, але я обрав "Gorilla", тому що вони підписали ще і бійців моєї команди", - прокоментував Нурмагомедов.
Як розповів представник "Gorilla" Ігор Кім, за умовами контракту Нурмагомедов отримає понад 1 млн. доларів за три роки.

Після бою на UFC 229, в якому Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Макгрегором, росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов (27-0) виплатить штраф у розмірі $250 тис. за поведінку після перемоги над Конором Макгрегором (21-4) на турнірі UFC 229. Про це заявив президент UFC Дана Уайт.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, що говорили під час бою один одному Макгрегор і Нурмагомедов.