Легендарний голлівудський актор і колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер в 71 рік продовжує займатися спортом.
За словами Шварценеггера, сучасні тренажери дають бодібілдерам набагато більше можливостей і варіантів роботи над тілом, ніж було в його молоді роки, і це чудово.
Про це Шварценеггер розповів в інтерв'ю журналу Men's Health.
"Такий хлопець, як я, у якого була операція на плечі, операція на стегні, операція на коліні - завжди може знайти вправу, щоб обійти хворе місце. Я не можу робити розведення з гантелями стоячи, але можу піти і підібрати собі тренажер, на якому зможу робити те ж, але без болю.
Присідання і всякі інші вправи на ноги з вагою - їх я більше не можу робити. Коліна підводять. А я повинен берегти мої коліна, тому що хочу кататися на лижах.
В основному я їжджу на велосипеді, я хочу їздити на велосипеді по всьому світу. Коли я подорожую, то їжджу на велосипеді. Коли їду за покупками або ще кудись, то роблю це на велосипеді, бо так ти можеш і навантажувати ноги, і бачити місто у зовсім інший спосіб", - розповів Шварценеггер.

Арнольд Шварценеггер продовжує займатися спортом навіть у 71 рік
Арнольд Шварценеггер продовжує займатися спортом навіть у 71 рік

"Лікарі були готові до невдалої заміни катетерного клапана і швидко вирішили, що Арнольд потребує екстреної операції на відкритому серці", – повідомляє видання TMZ.

Зазначається, що операція тривала кілька годин в медичному центрі "Седарс-Синай", який розташований в Лос-Анджелесі. Після операції стан Шварценеггера оцінювався як стабільний.

Варто відзначити, що після того, як Шварценеггеру зробили операцію на відкритому серці – після відходу від наркозу – актор одразу ж пожартував. Про це стало відомо завдяки заяві його особистого прес-секретаря Даніела Кетчелла. За словами агента, при пробудженні від наркозу Шварценеггер сказав: "Я повернувся" (i'm back), натякаючи на знамениту фразу одного з його персонажів − Термінатора.

Тепер же Даніел Кетчелл порадував шанувальників Залізного Арні новиною про те, що актора виписали з лікарні.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Шварценеггер попрямував додому!" - написав він.

Як повідомляв портал Знай.ua, родина Шумахера опублікувала останнє інтерв'ю легендарного гонщика.