Британський екс-чемпіон світу Тайсон Ф'юрі (27-0, 19 КО) і чемпіон WBC Деонтей Уайлдер (40-0, 39 КО) проведуть бій 1 грудня.
Легендарний боксер Майк Тайсон дав свій прогноз на цей бій.
На його думку, це буде складний поєдинок, але перемогу здобуде Ф'юрі.
"У Деонтея Уайлдера сильний удар, але це ніщо в порівнянні з силою розуму, яку Ф'юрі показував у ринзі. Це дуже складний бій для визначення переможця, але я думаю, що у Ф'юрі є хороші шанси на перемогу", - вважає Тайсон.
Нагадаємо, бій Ф'юрі - Уайлдер відбудеться в Лос-Анджелесі на арені Стейплз Центру.

Тайсон Ф'юрі та Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі та Деонтей Уайлдер

Раніше Ф'юрі пояснив, чому Уайлдер не зможе його перемогти.

"Після всього, що я пережив, - проблеми зі здоров'ям, наркоманія, алкогольна залежність, я повернувся. Я переміг все це. І як я дозволю, щоб хтось побив мене двома боксерськими рукавичками?

Я народився і виріс, щоб битися. Мені потрібен бокс. Немає боксу, немає життя. Ось як я ставлюся до боксу. Бокс - це моя пристрасть.

Багато хто з бійців просто роблять це за гроші чи славу. Нічого з цього не має значення, тому що, якщо б мені сказали, що не платять за цей бій, я все одно хочу битися, тому що я хочу битися краще за всіх. І я вважаю, що в даний момент Деонтей Уайлдер підходить як ніхто інший. Я збираюся повернутися і побити його. І це стане одним з найвеличніших повернень цього століття", - заявив Ф'юрі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Під час прес-конференції в Лос-Анджелесі, яка відбулася 3 жовтня, Ф'юрі і Уайлдер знову влаштували бійку.

Нагадаємо, раніше Уайлдер заявив, "вирубає" Тайсона Ф'юрі.

"Цей бій несе світло у хевівейт. Колись дивізіон переживав скрутні часи. Було нудно, яскраві бійці були відсутні. Люди запитували: "Де золота ера боксу? Куди все це поділося?" Зараз все інакше. Ми вдихнули життя в хевівейт. Всі знають, що нокаут – це Деонтей Уайлдер, а Деонтей Уайлдер – це нокаут. І коли я обіцяю супернику нокаут, то стримую слово. Обіцяю вирубати Тайсона Ф'юрі.

Це я повернув Ф'юрі в ринг, витягнув його з трясовини. Я сказав йому: "Ти зможеш, чувак". Хочу, щоб він перебував у відмінній формі і в повній впевненості. Але думаю, що він у будь-якому разі знає, яка йому судилася доля. Я размажу його обличчя.

Нехай він зараз бундючиться, але все буде інакше в рингу. Він нервує, ховає за маскою свої нерви. Не давай людям фальшивих обіцянок. Не обіцяй того, що не зможеш виконати. Я кажу, що вырублю тебе, бо знаю, що мені під силу це зробити", – заявив Уайлдер.

Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі
Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі

Як повідомляв портал Знай.ua, Фьюрі розкритикував усі досягнення Уайлдера.