Виконуючий обов'язки директора "Арени Львів" Юрій Майборода підтвердив, що отримав дзвінок з Федерації футболу України з приводу можливості проведення матчу Ліги чемпіонів Шахтар – Ліон.

"Буквально тільки що я отримав дзвінок від ФФУ. Мене запитали, чи готова "Арена Львів" прийняти матч Шахтар – Ліон. На що я відповів: "Так, ми зробимо все можливе, щоб Шахтар тут зіграв, але для цього потрібно постійно опалювати, щоб газон був у максимально придатному стані.

Будемо це робити, якщо Шахтар погодиться це оплатити. Але прямих переговорів з клубом не було. Ніби завтра приїде хтось з їх агрономічної служби подивитися на поле. Можливо, завтра щось зміниться – а раптом їм поле не підійде. Але поки ситуація ось така", – цитує Майбороду Tribuna.com.

Також у заявці полтавської Ворскли на сезон в Лізі Європи резервним стадіоном, який може прийняти домашні матчі команди, значиться "Арена Львів".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Ще перед початком групового раунду Ліги Європи полтавський клуб розглядав львівський стадіон, як альтернативу полтавської арені, яка на той момент не була готова до матчів подібного рівня.

Вчора ввечері УЄФА вирішила перенести матч з Полтави до Києва. Таке рішення було ухвалене через військове положення в Харкові, куди повинен був спочатку прилетіти Арсенал Лондон.

Також прес-служба київського "НСК Олімпійський" не отримувала звернень з приводу проведення на столичному стадіоні матчу 5-го туру групового раунду Ліги Європи Ворскла – Арсенал.

Цікаво, що Ворскла готувалася до матчу з Арсеналом в Полтаві. Але вже відомо, що ворскляни виїдуть до Києва, куди також вилетів лондонський Арсенал.

Примітний і той факт, що в Полтаві стадіон імені Бутовського продовжують готувати до матчу Ліги Європи, припускаючи, що зустріч все ж може відбутися на рідній для Ворскли арені.

Перемога Шахтаря в Німеччині

27 листопада в Зісхаймі зустрічалися Гоффенгайм і донецький Шахтар. "Гірникам" вдалося забити два швидких голи, завдяки точним ударам Ісмаїлі і Тайсона на 13-й і 15-й хвилинах. Але німці також швидко один пропущений м'яч відіграли після голу Андрея Крамаріча.Стівен Цубер перед самою перервою і зовсім повернув статусу поєдинку паритет.

На 59-й хвилині Шахтар залишився в більшості, тому що Адам Салаї отримав другу жовту картку. Залишившись в меншості, Гоффенгайм все одно атакував і впевнено себе почував, створюючи момент за моментом. Але і Шахтар періодично огризався, що вилилося в дві штанги у виконанні Тайсона і Майкона. Але Тайсон все ж оформив дубль після прострілу Ісмаїлі. Бразилець вже на 92-й хвилині філігранно розпорядився м'ячем і приніс "гірникам" перемогу з рахунком 2:3!

Ліга чемпіонів. Група F. 5-й тур

Хоффенхайм - Шахтар - 2:3 (2:2)

Голи: Крамаріч, 17, Цубер, 40, Салаї, 59 - Ісмаїлі, 13, Тайсон, 15, 90 + 2.

Вилучення: Салаї, 59.

Шахтар продовжує боротьбу за потрапляння в плей-офф Ліги чемпіонів. Тепер "гірникам" 12 грудня в Україні треба перемагати Ліон.

Як повідомляв портал Знай.ua, Баварія розгромила Бенфіку та врятувала Ковача від відставки.