Велика кількість знаменитостей побувала на паризькому стадіоні "Парк де Пренс", на якому пройшов центральний матч 5-го туру групового раунду Ліги чемпіонів між ПСЖ і Ліверпулем (2:1).

Камери зафіксували на трибунах французької арени чемпіона UFC у легкій вазі Хабіба Нурмагомедова, голлівудського актора Леонардо Ді Капріо, вокаліста групи The Rolling Stones Міка Джаггера, а також головного тренера збірної Франції з футболу Дідьє Дешама. Також на матчі було присутньо багато інших світових зірок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Матч ПСЖ - Ліверпуль

28 листопада в рамках 5-го туру групового раунду Ліги чемпіонів ПСЖ в Парижі грав з Ліверпулем.

Парижанам вдалося повести в рахунку 2:0 після голів Жуана Берната і Неймара на 13-й і 37-й хвилинах.

Перед самою перервою Джеймс Мілнер реалізував пенальті, який заробив Садіо Мане. Так ливерпульцям вдалося скоротити розрив у рахунку.

У другому таймі забитих м'ячів не було, а тому ПСЖ виграв матч з рахунком 2:1 і практично забезпечив собі вихід у плей-офф Ліги чемпіонів.

У парижан наступна гра на виїзді, в Сербії, з Црвеною Звездою, а Ліверпуль вдома прийматиме Наполі.

Ліга чемпіонів. Група С. 5-й тур

ПСЖ - Ліверпуль - 2:1 (2:1)

Голи: Бернат, 13, Неймар, 37 - Мілнер, 45 (з пенальті).

На матчі був і Хабіб Нурмагомедов

Відзначимо, що в 1-му турі Ліверпуль вдома переміг ПСЖ з рахунком 3:2.

Як повідомляв портал Знай.ua, Баварія розгромила Бенфіку та врятувала Ковача від відставки.