Джорджина Родрігес, наречена португальського форварда Ювентуса Кріштіану Роналду, порадувала фанатів новими сімейними знімками.

Дівчина показала, як разом з дітьми вона украисила куплений лідером "Старої Синьйори" будинок в Турині. Хоча до Різдва ще майже цілий місяць, сім'я зіркового гравця вирішила вже зараз створити собі святковий настрій.

"Як ми насолоджувалися, коли купували прикраси для нашого нового будинку в Турині! Але найбільше нас тішить те, що ми принесли цим користь. Ми співпрацювали з організацією ADISCO, яка пожертвує всі кошти від продажу госпіталю Реджина Маргеріта.

Різдво - це прекрасний час тепла, любові та сімейної єдності", - написала дівчина у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Санта-Кріштя

В американському інтернет-магазині eBay з'явилися різдвяні светри з зображенням португальського форварда туринського Ювентуса Кріштіану Роналду.

Святкові светри доступні в червономуі чорному забарвленнях.

Незвичний светр можна замовити за 15 євро, без урахування вартості доставки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на честь Роналду почали продавати еротичне печиво.