Міжнародний союз біатлоністів (IBU) оголосив про порушення справ проти 4 російських біатлоністів – Євгена Устюгова, Світлани Слєпцової, Олександра Печенкіна і Олександра Чернишова.

Спортсменів з Росії звинувачують у застосуванні допінгу на підставі аналізу даних Московської антидопінгової лабораторії, проведеному спільно з ВАДА. Результати дослідження проб, узятих з 2012 по 2015 рік, підтверджують висновки, викладені в доповіді Макларена.

З зазначеної вище четвірки тільки Печенкін є чинним біатлоністом. Він тимчасово відсторонений від змагань. Всім чотирьом спортсменам буде надана можливість участі в слуханнях в антидопінговому органі IBU.

Євген Устюгов є 2-кратним олімпійським чемпіоном.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Світлана Спєпцова – олімпійська чемпіонка Ванкувера-2010 і чемпіонка світу-2009 в естафеті.

Фанат і капітан Спартака

Московський фанат вибіг на поле під час матчу 5-го туру групового раунду Ліги Європи Спартак - Рапід (1:2).

Розлючений вболівальник підбіг до капітана "червоно-білих" Дениса Глушакова і почав щось йому говорити на підвищених тонах.

За футболіста заступилися партнери по Спартаку, а потім стюарди вивели буйного фаната за межі поля.

Також фани московського клубу по завершенні поєдинку з Рапідом скандували "Знімай пов'язку", звертаючись до капітана Спартака Дениса Глушакова, який підійшов і поаплодував уболівальникам.

Вболівальники Спартака після відставки Массімо Каррери з поста головного тренера регулярно проводять акції проти Глушакова, використовуючи при цьому ненормативну лексику, образливі кричалки і банери.

Як повідомляв портал Знай.ua, Баварія розгромила Бенфіку та врятувала Ковача від відставки.