У Москві (Росія) трагічно загинув 17-річний чемпіон з гандболу Герман Тихонов, повідомляє Telegram-канал Mash.
Хлопець помер у свій день народження.
Повідомляється, що Герман випав з балкона одного з будинків на півдні Москви. Поки не відомо, було це самогубством, чи нещасним випадком.

Герман Тихонов
Герман Тихонов

3 року назад Герман Тихонов став чемпіоном Москви серед юніорів, був перспективним спортсменом.

Нагадаємо, не стало півзахисника московського Локомотива Олексія Ломакіна.

Олексій Ломакін
Олексій Ломакін

18-річний хавбек московського Локомотива Олексій Ломакін був знайдений мертвим через два дні після зникнення.

"У Москві загинув футболіст молодіжної команди Локомотива Олексій Ломакін. Подробиці трагедії з'ясовуються.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Ломакін прийшов в Академію Локомотива в 2007 році і був її вихованцем. У вересні Олексію виповнилося 18 років.

ФК Локомотив шокований трагедією і приносить співчуття рідним та близьким Олексія", – йдеться у заяві на офіційному сайті клубу.

18-річний футболіст 30 листопада виїхав на процедури в медичний центр Локомотива, а на наступний день перестав підтримувати зв'язок. Пізніше друг футболіста в ході бесіди з матір'ю Ломакіна пояснив, що вони пили алкоголь і він не пам'ятає, де проводили час. Телефон Ломакіна був знайдений 2 грудня в автомобілі столичного таксі.

За інформацією телеканалу "360", молодий футболіст був знайдений на півдні Москви, на вулиці Борисовські Ставки. Ознак насильницької смерті на тілі виявлено не було.

Також з'явилася інформація, що зниклого півзахисника Локомотива Олексія Ломакіна допомогла пізнати лисиця. Дика тварина витягнула на стежку куртку загиблого молодого чоловіка, в якій знаходилися документи. За ними і впізнали 18-річного юнака.

Судячи з відео з камер спостереження, загиблий йшов до річки один. Для встановлення точної причини смерті призначена судово-медична експертиза.

Ломакін – вихованець Локомотива. У сезоні-2018/19 він зіграв 3 матчі за молодіжну команду "залізничників", у тому числі 14 вересня з Динамо.

Раніше Знай.ua повідомляв, що в жовтні помер видатний український футболіст і тренер Олег Базилевич.