Третя ракетка України і 58-ма ракетка світу Даяна Ястремська очолила рейтинг найкращих молодих тенісисток світу за версією Жіночої тенісної асоціації (WTA).
Українка стала найкращою серед спортсменок до 20 років. Зазначимо, що ще одна українка, Марта Костюк, посіла 7-е місце у цьому рейтингу.

Нагадаємо, Ястремська виступить на турнірі в Хобарті, Австралія. Хардовый турнір серії WTA International в Хобарті пройде з 7 по 12 січня 2019 року. Призовий фонд змагань - $250,000.

Нагадаємо, Україна і США має найперспективніших молодих тенісисток.

Так, в оновленому рейтингу Жіночої тенісної органзації (WTA) всі перші місця у вікових групах до 20 років займають дівчата з двох країн - України та США.
до 14 років: Кору Гауфф (США, 874)
до 15 років: Даша Лопатецька (Україна, 523)
до 17 років: Аманда Анісімова (США, 93)
до 19 років: Софія Кенин (США, 48)
Серед молодих українок Даяна Ястемская займає найвищу позицію в загальному рейтингу WTA.

Даяна Ястремська
Даяна Ястремська

Нагадаємо, 18-річна українська тенісистка Даяна Ястремська, яка виграла престижний турнір серії WTA International в Гонконзі, піднялася на шість позицій і тепер посідає рекордне для себе 60-е місце в рейтингу Жіночої тенісної асоціації WTA.

Зазначимо, що Ястремська – наймолодша українка, яка завоювала титул WTA.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, тріумфальний шлях Світоліної показали в одному відео.