Тайсон Ф'юрі та Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі та Деонтей Уайлдер

Один з жителів Британії зробив ставку на нічию і виграв 13 тисяч фунтів (близько 16,5 тисяч доларів).

Нагадаємо, з початку бою Уайлдер працював першим номером, постійно атакуючи, але Ф'юрі з легкістю йшов від більшості ударів у своїй манері: блазнював і кривлявся, і забирав раунд за раундом.

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

У дев'ятому раунді Ф'юрі побував в нокдауні, але встав і продовжив бій. У фінальному раунді британець також побував в нокдауні, але знову відновився і завершив поєдинок.

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

В результаті 12-раундовий бій завершився внічию. Оцінки суддів: 115:111 (Уайлдер), 114:110 (Ф'юрі) і 114:114 (нічия).

"Я вже поспілкувався з президентом ВВВоС Чарлі Джилсом. Він підтримав нашу позицію. Президент британської ради збирається написати у WBC листа з проханням санкціонувати негайний реванш.
Суддя з Мексики (Алехандро Рочин, який зафіксував перемогу Уайлдера 115:111) порахував бали невірно. Мені шкода Тайсона, адже у нього вкрали перемогу. І це погано", - передає слова Уоррена The Guardian.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі прокоментував рішення суддів у бою з Уайлдером.