Голова Всесвітньої боксерської ради (WBC) Маурісіо Сулейман заявив, що Деонтею Уайлдеру і Тайсону Ф'юрі потрібно буде провести повторний бій.

"WBC провів голосування Ради керуючих, яке завершилося одноголосним рішенням - санкціонувати повторний бій Деонтея Уайлдера і Тайсона Ф'юрі.

Перший поєдинок став одним з кращих в суперважкій вазі, тому ми раді повідомити, що прийняли рішення про повторний бій. Це повинно порадувати всіх любителів боксу", - написав Сулейман для ресурсу BoxingScene.

Про дату можливого реваншу інформації поки немає, але, можливо, він відбудеться в першій половині 2019-го року.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Бій Ф'юрі - Уайлдер

У Лос-Анджелесі пройшов довгоочікуваний поєдинок між чемпіоном WBC в суперважкій вазі Деонтеєм Уайлдером (41-0, 39 КО) і екс-чемпіоном світу Тайсоном Ф'юрі (28-0, 18 КО).

Бій несподівано закінчився внічию, і Уайлдер зберіг свій пояс.

Пізніше стало відомо, що перед боєм Уайлдер переніс операцію на руці.

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

Українські чемпіони Василь Ломаченко (11-1, 9 КО), Олександр Усик (16-0, 12 КО) та Олександр Гвоздик (16-0, 13 КО) віддали перемогу Тайсону Ф'юрі.
Про це розповів промоутер боксерів Боб Арум.
"Це був цікавий і привабливий бій. Я дивився його разом з Усиком, Гвоздиком і Ломаченком. Ми віддали дев'ять раундів на користь Ф'юрі і тільки три на користь Уайлдера. Для нас очевидно, що в той вечір перемогу здобув Ф'юрі", - передає слова Арума Boxing Talk.

Нагадаємо, з початку бою Уайлдер працював першим номером, постійно атакуючи, але Ф'юрі з легкістю йшов від більшості ударів у своїй манері: блазнював і кривлявся, і забирав раунд за раундом.

Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі
Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі

У дев'ятому раунді Ф'юрі побував в нокдауні, але встав і продовжив бій. У фінальному раунді британець також побував в нокдауні, але знову відновився і завершив поєдинок.

В результаті 12-раундовий бій завершився внічию. Оцінки суддів: 115:111 (Уайлдер), 114:110 (Ф'юрі) і 114:114 (нічия).

Нагадаємо, бій Ф'юрі - Уайлдер відбувся 1 грудня в Лос-Анджелесі на арені Стейплз Центру.

Нагадаємо, знаменитий американський промоутер Боб Арум назвав Тайсона Ф'юрі найкращим супертяжем свого часу.

"Це чудовий бій. Думаю, Уайлдер не найкращий боксер, але я впевнений, що він найкращий панчер в суперважкому дивізіоні.

А Тайсон Ф'юрі в свій час був найкращим супертяжем. Питання в тому, чи зможе він застосувати свої вміння після простою, який у нього був. Ми не знаємо відповіді на це питання, і я не можу на нього відповісти. Чи зможе Тайсон Ф'юрі повернутися до рівня, який був у нього під час поєдинку з Кличком? Відповідь є у Ф'юрі, а я не знаю, це факт чи ні", - сказав Арум.

Як повідомляв портал Знай.ua, Фьюрі розкритикував усі досягнення Уайлдера.