12 грудня в Києві на НСК "Олімпійський" Шахтар грав з Ліоном.

Першими рахунок відкрили донеччани після голу Жуніора Мораеса, який відзначився після пасу Ісмаїлі. Потім Ліон почав створювати момент за моментом біля воріт Андрія П'ятова, що вилилося в гол у другому таймі. На 65-й хвилині Набіль Фекір розкішним ударом в дев'ятку вирівняв становище.

Хоч "гірники" перед самим фінальним свистком і влаштували невеликий штурм воріт Ліона, французи утримали нічийний результат.

Як підсумок, нічия 1:1 і Ліон з другого місця проходить у плей-офф Ліги чемпіонів. Шахтар, посівши третє місце, буде грати в Лізі Європи.

Ліга чемпіонів. 6-й тур

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Шахтар Донецьк - Ліон - 1:1 (1:0)

Голи: Мораес, 22 - Фекір, 65.

Перемога Ліверпуля

11 грудня в рамках 6-го туру групового раунду Ліги чемпіонів Ліверпуль на стадіоні "Енфілд" грав з Наполі.

Мерсисайдцям, щоб пройти в плей-офф, треба було перемогти неаполітанців. На 34-й хвилині Мохамед Салах вивів Ліверпуль вперед і зі рахунком 1:0 команди пішли на перерву.

У другій половині зустрічі Наполі мав два відмінних шанси забити, а Ліверпуль в рази три більше. Але голів у цьому поєдинку більше не було і англійська команда перемогла у матчі, забезпечивши себе участь у плей-офф Ліги чемпіонів.

Ліга чемпіонов. 6-й тур

Ливерпуль - Наполи - 1:0 (1:0)

Гол: Салах, 34.

Як повідомляв портал Знай.ua, Баварія заплатить 150 мільйонів за двох вундеркіндів з Аякса.