UFC скасувала турнір UFC 233, який повинен був відбутися 26 січня в Каліфорнії, США. UFC не знайшов учасників для головного бою вечора.
Головним поєдинком було оголошено бій між чемпіоном в найлегшій вазі Ті Джеєм Діллашоу і чемпіоном у найлегшій ваговій категорії Генрі Сехудо. Цей поєдинок перенесли на турнір UFC ESPN+, який відбудеться 19 січня.
Організатори UFC 233 запропонували чемпіону напівсереднього дивізіону Тайрону Вудлі очолити цей турнір, але американець відмовився, зіславшись на відновлення після травми.
Нагадаємо, екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) на рекламі свого іменного віскі заробляє більше, ніж коли-небудь на своїх боях. Про це розповів його тренер Джон Кавана.
Конор Макгрегор
Конор Макгрегор
"Чи буде він битися знову? Не знаю. Йому 30 років, він уклав велику угоду з реклами віскі, вона йому приносить більше грошей, ніж коли-небудь приносили бої.
Вам хочеться вставати вранці, щоб отримувати кулаками по обличчю? Навряд чи.
Але він може завтра мені подзвонити і сказати: "Навіщо ти сказав, що я закінчив з усім цим? У мене бій у березні". Тому не знаю", - передає слова Кавани Bloody Elbow.

Як повідомляв портал Знай.ua, Хабіб Нурмагомедов відмовився від $15 млн. за реванш з екс-чемпіоном Конором Макгрегором (21-4).