Легендарна американська тенісистка Серена Вільямс, переможниця 23-х турнірів Великого Шолома, розповіла, як ставиться до поразок.

За словами Вільямс, її поразки є великим приводом для новин, ніж перемоги.

"Я відчуваю себе потрібною. Мої поразки стають більш важливими новинами, ніж перемоги, і це факт. Це говорить про те, що вболівальники вірять в мою гру, мою майстерність. Так що це здорово, я не проти.

Я відмінно себе почуваю. Я із задоволенням граю в теніс, це відмінний спорт. Ви можете грати професійно або для відпочинку. Це відмінний спосіб залишатися у формі. Я думаю, що багато дівчат можуть відмінно відчувати себе, займаючись улюбленим видом спорту – тенісом", - передає слова Серени World Tennis USA.

Серена Вільямс
Серена Вільямс

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше Вільямс зізналася, що планувала завершити кар'єру набагато раніше.

"Я абсолютно точно ніколи не бачила себе у тенісі до 37 років і була впевнена, що перестану виступати набагато раніше, почну займатися іншими справами. Однак так вийшло, що я люблю грати, люблю змагатися. Мені подобається теніс, і не в моїх силах від нього відректися", - передає слова Серени World Tennis USA.

Нагадаємо, Серена Вільямс знялася з престижного турніру в Пекіні і прийняла рішення достроково завершити нинішній сезон.

Зараз у рейтингу WTA Вільямс посідає 16 місце, тому на Підсумковому турнірі також не виступала.

Нагадаємо, Серену Вільямс оштрафували на 17 тисяч доларів за поведінку у фіналі US Open.

У вирішальному матчі проти Наомі Осаки Вільямс отримала три попередження за порушення правил поведінки і, поступаючись сет і брейк, і була позбавлена гейму.

За підказку тренера (перше попередження) грошовий штраф 4 тис. доларів, за зламану ракету (друге попередження) 3 тис. доларів, а за образу судді (зняття очки) 10 тис. доларів штрафу.

Зазначимо, що за виступ у Нью-Йорку Вільямс отримала 1 850 000 доларів.

Серена Вільямс
Серена Вільямс

Як повідомляв портал Знай.ua, переможниця US Open підпише унікальний контракт.