У 1/4 фіналу Кубка Бельгії (Beker Van Belgie) Гент на виїзді виграв у Сент-Трюйдена.

На 58-й хвилині зустрічі український форвард гостей Роман Яремчук замкнув головою навіс з лівого флангу, зробивши рахунок 0:2.

Також дублем за Гент відзначився Жан-Люк Домпе, а в складі Сент-Трюйдена гол у свій актив записав Йохан Болі. Як підсумок, перемога команди Яремчука з рахунком 1:3. Тепер Гент зіграє у півфіналі Кбку Бельгії.

Додамо, що Яремчук відіграв весь матч за Гент, також всі 90 хвилин був на полі і український півзахисник Сент-Трюйдена Роман Безус.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

"Дуже важлива, але в той же час не така вже й проста перемога для нас. Мені знову вдалося забити головою. Я ж великий хлопець і повинен цим користуватися. Думаю, Гент поступово покращує свою гру. Відмінно себе почуваю в команді. Нам потрібно зберегти переможний імпульс", - сказав після матчу Яремчук.

У поточному сезоні Роман зіграв за Гент 24 матчі, в яких забив 8 м'ячів і віддав один асист. Яремчук є кращим бомбардиром Гента в нинішньому сезоні чемпіонату Бельгії (5 голів у 18 матчах).

Вирішальний гол Зінченка за Ман Сіті

Манчестер Сіті зустрівся з Лестером в рамках 1/4 фіналу Кубка Англійської ліги.

У стартовому складі "городян" вийшов український півзахисник Олександр Зінченко, який зіграв на позиції лівого дефендера.

Рахунок у поєдинку відкрив Кевін Де Брюйне на 14-й хвилині і тим самим вивів Ман Сіті вперед. А в другому таймі Марко Олбрайтон повернув статусу поєдинку паритет. Доля зустрічі вирішувалася в серії післяматчевих одинадцятиметрових. Переможний пенальті реалізував українець Зінченко.

Лестер – Манчестер Сіті 1:1 (по пенальті – 1:3)

Голи: 0:1 – 14 Де Брюйне, 1:1 – 73 Олбрайтон.

Лестер: Уорд, Сімпсон, Сеюнджю, Фукс, Магуайр, Ндіді, Іборра (Олбрайтон, 61), Геззаль (Меддісон, 53), Чоудурі, Грей, Іхеаначо (Рікарду Перейра, 81).

Манчестер Сіті: Муріч, Уокер, Ерік Гарсія, Отаменді, Стоунз, Фоден, Зінченко, Марез, Де Брюйне (Гюндоган, 71), Браїм Діас (Стерлінг, 66), Агуеро (Габріел Жезус, 76).

Додамо, що в серії післяматчевих пенальті відзначився курйозом форвард Ман Сіті Рахім Стерлінг, який не реалізував одинадцятиметровий після удару "панєнкою".

Новий тренер МЮ

"Ми можемо підтвердити, що Оле Гуннар Сульшер призначений керівником до кінця сезону 2018/19.
До нього приєднається Майк Фелан в якості тренера першої команди, а також Майкл Каррік і Кіран МакКенна", - повідомляє офіційний сайт МЮ.
"Манчестер Юнайтед" - у моєму серці, і це здорово, що я повернувся в рідну команду в такій ролі. Я з нетерпінням чекаю початку роботи з дуже талановитою командою, персоналом і всіма членами клубу", - прокоментував своє призначення Сульшер, який раніше очолював норвезький Молде.
Оле Гуннар Сульшер (він же Оле Гуннар Сольск'яєр) грав за "Манчестер Юнайтед" з 1996 по 2007 рік. З манкуніанцями знаменитий норвежець виграв Лігу чемпіонів 1998/1999 (у фіналі проти Баварії переможний м'яч забив саме скандинавець).

З 2008 по 2011 Сульшер був тренером резерву "Манчестер Юнайтед". Потім очолив "Молде". Встиг також потренувати "Кардіфф Сіті".

Нагадаємо, 18 грудня головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моуріньо залишив клуб. Про це повідомляється на офіційній сторінці клубу в Twitter.
"Ми б хотіли подякувати йому за роботу в Манчестер Юнайтед, і побажати успіхів у майбутньому", - йдеться в повідомленні.

За інформацією Daily Record, Моуріньо може отримати солідні відступні. Сума компенсації в разі його відставки до закриття зимового трансферного вікна складе 27 мільйонів євро.
Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, скільки МЮ заплатить Моуріньо за розірвання контракту.