Президент UFC Дана Уайту відповів на виклик екс-чемпіон світу з боксу, промоутера Оскара де Ла Хойї, який запропонував йому зустрітися в ринзі.
45-річний Оскар де Ла Хойя заявив, що хоче провести бій з 49-річним Даною Уайтом, який багато критикує його з приводу промоутерської діяльності в ММА.
Оскар Де ла Хойя
Оскар Де ла Хойя
Дана Уайт гідно прокоментував слова Оскара, підкресливши його вік.
"Чув, що він хоче надерти мені дупу в ринзі. В цьому є сенс, адже хлопець любить подивитися на бої п'ятдесятирічних. Так що цілком логічно, що він хоче провести цей бій", - передає слова Уайта FightTime.
Нагадаємо, Оскар провів останній бій 10 років тому - в грудні 2008 року - проти Менні Пакьяо, де достроково програв.
Нагадаємо, екс-чемпіон світу у восьми вагових категоріях Менні Пак'яо (59-7-2, 38 КО) і американець Едріен Бронер (33-3-1, 24 КО) проведуть бій 19 січня.
Поєдинок відбудеться в Лас-Вегасі (США) на арені MGM Grand.
Пак'яо вже приступив до підготовки. Менні готується до майбутнього поєдинку в своєму тренувальному таборі в Манілі.
Дивіться відео битви поглядів Пак'яо та Бронера:

Завершення кар'єри

Менні Пак'яо може завершити кар'єру у 2019 році. Про це розповів його промоутер Боб Арум. Також він повідомив, що Пак'яо планує провести ще три бої.

"Зустріч вийшла насиченою та інформативною. Ми дізналися, чого він хоче. Він збирається провести один бій у цьому році, потім два поєдинки в наступному і після цього завершить кар'єру", - передає слова Арума BoxingScene.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, свій останній бій на сьогоднішній день Пак'яо провів проти аргентинського боксера Лукаса Маттіссе (39-5, 36 КО). Пакьяо нокаутував Матіссе в сьомому раунді.

Бій Менні Пак'яо - Лукас Матіссе
Бій Менні Пак'яо - Лукас Матіссе

Як повідомляв портал Знай.ua, Пак'яо поділився своїми планами в політиці.