Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (12-1, 9 КО) отримав виклик від одного зі своїх шанувальників.
Під час прес-конференції в Дніпрі, "хлопець у чорній куртці" кинув виклик українському боксерові. За його словами, він зможе нокаутувати Ломаченка "однією лівою" в першому раунді.
"Василю, я тренувався разом з Олександром, повинен був з ним боксувати, але у мене не було грошей, щоб поїхати на змагання. Дізнайтеся за мене у Прокопенка, дізнайтеся у наших тренерів.
Я хотів би з Вами побоксувати і гарантую, що відправлю Вас в нокаут однією лівою рукою в першому раунді. Ви приймаєте мій виклик? Або Олександр (Усик - ред.)?", - заявив "хлопець у чорній куртці".
Ломаченко ніяк не відреагував на цю заяву. А ведучий просто подякував за запитання.
Дивіться відео прес-конференції (з 11:19):

Пресс-конференция Василия Ломаченко в Днепре

Geplaatst door Sport Dnipro op Woensdag 19 december 2018

Нагадаємо, Василь Ломаченко виграв бій проти пуерторіканця Хосе Педраси одноголосним рішенням суддів і об'єднав чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Педраса:

Нагадаємо, бій Ломаченко - Педраса тривав усі 12 раундів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Перші раунди суперники традиційно придивлялися один до одного. Педраса намагався тримати тепм, змінювати стійку і працювати корпусом, але за швидкістю і точністю Ломаченка не встигав. Українець же працював спокійно і впевнено.

У шостому раунді Педраса пропустив швидку і точну трійку від Ломаченка, і став набагато обережніше йти вперед. Українець повністю контролював бій.

У сьомому раунді Ломаченко почав тиснути суперника, але і Педраса намагався відповідати, демонструючи хорошу фізичну підготовку. В одинадцятому раунді Педраса двічі побував у нокдауні, але зміг продовжить бій. У заключному раунді Педраса просто тікав від Ломаченка, намагаючись дотриматися до кінця.

Оцінки суддів – 119:107, 117:109 117:109 на користь Ломаченка.

Нагадаємо, за прогнозами букмекерів Ломаченко був беззаперечним фаворитом цього поєдинку.

Ломаченко - Педраса. Статистика
Ломаченко - Педраса. Статистика

Як повідомляв портал Знай.ua, промоутер Ломамаченка Боб Арум повідомив, що наступний бій Ломаченко проведе у травні 2019 року.