Збірна України з футболу за підсумками 2018 опинилася в топ 30 кращих команд в рейтингу ФІФА.

Передає "Радіо Свобода".

За станом на 20 грудня збірна України утримує 28 сходинку, маючи 1482 бали. За місяць футбольна команда не зуміла зіграти жодного матчу.

Збірна України з футболу
Збірна України з футболу

Найвищі позиції в рейтингу у Бельгії. Збірні Франції та Бразилії займають 2 і 3 місце.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В 2018 році Україна зуміла зіграти 10 матчів: 5 раз виграла, чотири рази зіграла в нічию і лише раз програла.

Нагадаємо, Телеведучий Циганик назвав найкращого українського футболіста, ви очманієте

Ведучий програми "Профутбол" Ігор Циганик назвав найкращого українського футболіста у 2018 році.

"Як по мені, це Циганков. Незважаючи на те, що у команди були провали, він зіграв дуже стабільно. Український футболіст – Циганков. Якщо говорити про легіонерів, то можливо конкуренцію йому склав Малиновський. Але мені здається, Циганков яскравіше", – сказав відомий ведучий в ефірі програми "Циганик Live".

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Ротань може стати головним тренером збірної України

Екс-гравець збірної України, Дніпра, Динамо і Славії Руслан Ротань є претендентом на пост головного тренера збірної України (U-21).

Відомо, що нинішній коуч української "молодіжки" Олександр Головко може бути відправлений у відставку, а тому йому підшукують потенційну заміну.

Олександр Головко працював зі збірною України (U-21) з 2015-го року, а до цього обіймав посаду тренера юнацьких збірних України різних вікових категорій з 2006-го року. Контракт Головко з ФФУ розрахований до літа наступного року.

Також "Знай.uа" писав про те, що Селезньов може продовжити кар'єру в чемпіонаті Іспанії

Український форвард турецького "Акхисар Беледиеспор" Євген Селезньов може перебратися в Іспанію.

До 33-річному нападаючому збірної України проявила інтерес Малага, повідомляє eldesmarque.com.

Селезньов, найімовірніше, піде з Акхисара взимку з-за конфлікту з головним тренером команди Джихатом Арсланом. Крім Малаги Євгеном цікавляться також турецькі Ризеспор і Галатасарай. У нинішньому сезоні чемпіонату Туреччини Селезньов у 7 матчах відзначився 3 голами.