Шахтар Донецьк підписав контракт із півзахисником португальськоuj Ешторіла Маркосом Антоніо, повідомляє A Bola Brasil.

За інформацією видання, 18-річний бразилець уклав з українським грандом п'ятирічну угоду. Сума, яку Шахтар заплатив за гравця не розголошується.

Відомо, що головний тренер "гірників" Паулу Фонсека ще не вирішив, чи залишиться Маркос в Ешторілі до літа 2019 року, або приєднається до свого нового клубу вже взимку.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Хавбек є вихованцем Атлетіко Паранаенсе, за Ешторіл в поточному сезоні зіграв 4 матчі.

Рейтинг збірної України

Збірна України з футболу за підсумками 2018 опинилася в топ 30 кращих команд в рейтингу ФІФА.

Передає "Радіо Свобода".

За станом на 20 грудня збірна України утримує 28 сходинку, маючи 1482 бали. За місяць футбольна команда не зуміла зіграти жодного матчу.

Збірна України з футболу
Збірна України з футболу

Найвищі позиції в рейтингу у Бельгії. Збірні Франції та Бразилії займають 2 і 3 місце.

В 2018 році Україна зуміла зіграти 10 матчів: 5 раз виграла, чотири рази зіграла в нічию і лише раз програла.

Нагадаємо, телеведучий Циганик назвав найкращого українського футболіста.

"Як по мені, це Циганков. Незважаючи на те, що у команди були провали, він зіграв дуже стабільно. Український футболіст – Циганков. Якщо говорити про легіонерів, то можливо конкуренцію йому склав Малиновський. Але мені здається, Циганков яскравіше", – сказав відомий ведучий в ефірі програми "Циганик Live".

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Ротань може стати головним тренером збірної України

Екс-гравець збірної України, Дніпра, Динамо і Славії Руслан Ротань є претендентом на пост головного тренера збірної України (U-21).

Відомо, що нинішній коуч української "молодіжки" Олександр Головко може бути відправлений у відставку, а тому йому підшукують потенційну заміну.

Олександр Головко працював зі збірною України (U-21) з 2015-го року, а до цього обіймав посаду тренера юнацьких збірних України різних вікових категорій з 2006-го року. Контракт Головко з ФФУ розрахований до літа наступного року.

Також "Знай.uа" писав про те, що Селезньов може продовжити кар'єру в чемпіонаті Іспанії.