Володар поясу WBO International у легкій вазі Денис Берінчик (10-0, 7 КО) заявив, що готовий провести бій проти британця Ентоні Кролли.
"З цим хлопцем я б теж побився. Може йому сказати: "Хлопець, візьмися спочатку за срібну медаль, а потім вже за золоту". Може, Василь Ломаченко йому скаже, побий Дениса Берінчика, а потім на мене вийдеш. Я б із задоволенням приїхав у Лондон і побоксував з ним.
Відмінно свої шанси розглядаю, так як зрілий боксер, який відбувся. Немає травм великих, непогано рухаюся, непогано б'ю. Є всі шанси отримати перемогу", - цитує слова Берінчика видання "Сегодня".
Нагадаємо, Денис Берінчик завоював титул WBO International, перемігши технічним нокаутом у сьомому раунді філіппінця Росеки Крістобаля. Бій пройшов 22 грудня в рамках вечора боксу від " K2 Promotions Ukraine в Броварах.

Відео бою з 3:19

Раніше Денис Берінчик поділився цілями в професійному боксі, а також розповів про свого найсильнішого суперника.

Денис Берінчик
Денис Берінчик

"Мій найсильніший суперник – Денис Берінчик. Це, власне, я. Завжди доводиться долати власні труднощі, власну крепатуру, власну втому і рухатися далі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Заробити пару поясів, щоб взимку було тепло, і до них – ще пару мільйонів. Це моя мета в професійному боксі.

Я б свій перший мільйон витратив на інвестицію спортивного комплексу", - розповів Берінчик в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Денис Берінчик
Денис Берінчик

Як повідомляв Знай.иа, Денис Берінчик має намір піти в політику.