Британський супертяж Ділліан Уайт (25-1, 18 КО) після перемоги над Дереком Чісорою (29-9, 21 КО), заявив про бажання провести бій проти чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO і IBF Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО).
"У першому раунді мені вдалося потрясти Чісору і тоді я подумав, що потрібно розслабитися і можливість прийде. Дерек продовжував робити одні і ті ж помилки, і в таких випадках у якийсь момент я завжди потрапляю. Я воїн і знав, що нокаут прийде.
Наступний суперник? Хочу отримати бій з цим довгим шматком ла*на Джошуа", - передає слова Уайта RingTV.
Відзначимо, що Ділліан та Ентоні вже зустрічалися в рингу у 2015 році. Тоді дострокову перемогу здобув Джошуа.

Нагадаємо, 22 грудня в Лондоні (Англія) Ділліан Уайт нокаутував у реванші Дерека Чісору. В 11-му раунді Чісора пропустив потужний лівий хук і впав, після чого рефері зупинив бій.

Раніше повідомлялося, що Ентоні Джошуа може провести наступний бій у США проти американця Джаррелла Міллера.

Про це заявив промоутер Джошуа Едді Хірн. За його словами, бій відбудеться у Нью-Йорку.
"Американський дебют неминучий для Джошуа. Звичайно, хотілося б на цей поєдинок побачити в протилежному кутку рингу Уайлдера. Але чому б не провести бій з жителем Нью-Йорка в Нью-Йорку, у якого великий рот. Думаю, в цьому є сенс", - заявив Хірн.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще