Президент UFC Дана Уайт вважає живі шоу UFC найкращими серед усіх видів спорту, включаючи НФЛ і НБА.
За словами Уайта, за всю історію організації не було нікого, хто пішов би з шоу незадоволеним.
"Я знаю, що це звучить зверхньо, але наші шоу є найкращими у всіх видах спорту. Люди, які відвідують ігри НФЛ, змагання коледжів, баскетбол та інші види спорту, знають, що немає нічого краще, ніж ходити на змагання UFC.
Наші турніри - найкращі серед спортивних змагань. За всю історію нашої компанії ніколи не було жодного керівника телеканалу, спонсора або ще когось, хто пішов би з нашого шоу зі словами про те, що він ніколи сюди не повернеться", - передає слова Уайта MMA Mania.

Нагадаємо, Уайт назвав єдину проблему екс-чемпіона UFC у двох вагових категоріях Конора Макгрегора (21-4).

За словами Уайта, єдине, що ускладнює взаємодію з Макгрегором – це його непунктуальність.

"З Конором важко мати справу? Так, але він того вартий. Якщо люди запитають мене, яка найбільша проблема, пов'язана з Конором, я відповім, що він не приходить вчасно. А так Конор неймовірний. Він веселий хлопець, забавний, відмінний боєць, на нього цікаво дивитися. Якщо б ще приходив вчасно, був б просто ідеальний. Він би був осконалим.

Ми є глобальним видом спорту, тому, коли проводимо прес-конференцію, знаходимося в прямому ефірі на весь світ. А коли Конор не приходить на неї і не робить це ще 30 хвилин, то це проблема. Ми повинні заповнити час і не тільки заповнити ефір, але і тримати людей зацікавленими, підігріваючи їх бажання дивитися далі, що важко робити в наші дні", - сказав Уайт в інтерв'ю Barstool Sports.

Нагадаємо, Конор Макгрегор анонсував своє повернення в 2019 році.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще
"Я запускаю ракети в 19-му. Пристебніть ремені", - написав Макгрегор в Instagram.

В своєму останньому бою на UFC 229 Макгрегор програв росіянину Хабібу Нурмагомедову.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Конор Макгрегор на рекламі свого іменного віскі заробляє більше, ніж коли-небудь на своїх боях. Про це розповів його тренер Джон Кавана.
"Чи буде він битися знову? Не знаю. Йому 30 років, він уклав велику угоду з реклами віскі, вона йому приносить більше грошей, ніж коли-небудь приносили бої.
Вам хочеться вставати вранці, щоб отримувати кулаками по обличчю? Навряд чи.
Але він може завтра мені подзвонити і сказати: "Навіщо ти сказав, що я закінчив з усім цим? У мене бій у березні". Тому не знаю", - передає слова Кавани Bloody Elbow.

Конор Макгрегор
Конор Макгрегор

Як повідомляв портал Знай.ua, Макгрегору запропонували космічний гонорар за бій з китайським кікбоксером.