Півзахисник Динамо Микола Морозюк відправився у відпустку на Мальдіви з дружиною. З островів яскрава Ірина Морозюк щодня ділиться з шанувальниками відвертими фото. Дівчина демострує підписникам розкіше тіло в купальниках та у відвертих міні.

На недавньому фото Морознюк продемонструвала себе в облягаючих шортах і в топі, який ледь прикриває пишні груди. Як виявилося, Ірина вирішила таким чином поскаржитися на те, що у відпустці примудрилася захворіти.

"Всім привіт! У мене ні одна відпустка не може пройти нормально. Ще починаючи з літака, я зрозуміла, що може бути повна дупа. Праворуч кашляли, зліва чхали. Через три дні захворіла дитина. Прийшов лікар-сантехнік. Ну ви зрозуміли. Сьогодні я захворіла. А ще дізналася, що вчора в Індонезії було цунамі, тепер взагалі спокою мені не буде. загалом нічого для мене незвичайного. Хоча по фото ще нічого так виглядаю", – пише Морознюк.

Фанати в коментарях захоплюються розкішним тілом дружини динамівця і бажають їй одужання.

"Грудей супер", "Шикарна))", "Одужуй)", - пишуть вони в коментарях.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Ірина Морозюк, дружина гравця київського Динамо Миколи Морозюка, привітала своїх підписників у Instagram з Днем святого Миколая.

На даний момент Микола і Ірина Морозюк відпочивають на Мальдівах, звідки дівчина і побажала всім всього найкращого.

Нагадаємо, екс-захисник київського "Динамо" Домагой Віда зібрався відкрити ферму по вирощуванню свиней.

Раніше Знай.ua повідомляв, дівчина півзахисника київського Динамо Владислава Калітвинцева, який на правах оренди виступав за Зорю і Чорноморець, опублікувала фото з відпочинку на Мальдівах.

Також Знай.ua писав, український форвард угорської Кишварди Артем Мілевський проводить зимову відпустку в ОАЕ. Миля опублікував на своїй сторінці в Instagram фото з Саадіята і Абу-Дабі.