Друга ракетка світу іспанський тенісист Рафаель Надаль розповів, як проходить відновлення після травми і операції на гомілкостопі.

Надаль повідомив, що вже відновив тренування, і зможе набрати форму до початку сезону.

"Я повернувся на корт тиждень тому і вже витримую більш високі навантаження, ніж ми припускали. Був невеликий ризик, що ми не встигнемо набрати форму до початку сезону, але зараз тренуємося на більш-менш звичайному рівні і з натхненням чекаємо нового сезону.

Чесно кажучи, міжсезоння проходить краще, ніж у минулому році. В кінці минулого сезону мої коліна були у жахливому стані, так що міжсезоння пройшло не дуже, і до початку нового сезону я підготувався не найкращим чином.

На повернення після травми я завжди дивлюся як на виклик, випробування. Ми весь час пробуємо щось нове, працюємо над чимось новим. Важливо щодня виходити на корт з мотивацією стати краще, щось додати.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Я радий новому сезону. Років десять тому ні за що б не подумав, що так буде, але от у 32 з половиною я все ще чекаю можливості вийти на корт. Для мене це дуже цінно, і мене це радує", - передає слова Надаля CNN.

Рафаель Надаль
Рафаель Надаль

Нагадаємо, Рафаель Надаль переніс операцію на гомілкостопі. За словами лікарів, операція пройшла успішно. Лікар, який проводив операцію заявив, що у Надаля є хронічні травми, спричинені професійною кар'єрою.

У зв'язку з операцією Надаль був змушений відмовитися від участі в Підсумковому турнірі, який пройде з 11 по 18 листопада в Лондоні.

Як повідомляв портал Знай.ua, тренер Еліни Світоліної поділився секретом її тріумфу.