Дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі українець Володимир Кличко (64-4, 54 КО) активно готується до майбутнього бою проти Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО), який відбудеться 29 квітня.

Кличко тренується на олімпійській базі в Конча-Заспі під Києвом. Українець працює на лапах разом зі своїм тренером Джонатон Бенксі.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

40-річний Володимир Кличко вважає, що його досвід допоможе здобути перемогу в майбутньому бою. У свою чергу, Джошуа впевнений, що зможе нокаутувати Кличка.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже продані. Зараз американські канали борються за право показати бій Кличко – Джошуа.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, журналісти британського видання Sky Sports, серед яких колишній чемпіон світу Джонні Нельсон, відвідали Київ для того, щоб подивитися, як тренується Кличко.