Чемпіон світу за версією IBF в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО), який 29 квітня проведе бій проти Володимира Кличка (64-4, 53 КО), заявив про те, що мріє стати першим спортсменом-мільярдером в історії Великобританії .

Перша мета для Джошуа – перевершити рекорд Девіда Бекхема, який до виходу "на пенсію" зі статком у 284 мільйони фунтів був найбагатшим британським спортсменом в історії. На думку Ентоні, свій мільярд він має заробити до того, як прийме рішення повісити рукавички на цвях. А якщо Джошуа вдасться подвоїти суму, зароблену Бекхемом, тоді його метою має стати Флойд Мейвезер – боксер, який заробив в ринзі більше всіх.

"Коли я тільки починав свій спортивний шлях, завдання полягало в тому, щоб стати мільйонером. Але зараз є пенсіонери, які "стоять" мільйони тільки через ціни на нерухомість. Таким чином, думаю про те, що потрібно бути мільярдером. Бути мільйонером добре, але ви повинні думати про щось більше. Якщо я роблю 10 мільйонів фунтів в майбутньому бою, то моя наступна задача повинна полягати в тому, щоб заробляти в 10 разів більше. І якщо я доберуся до суми в 100-150 мільйонів фунтів, чому б не піти на мільярд?" – цитує Джошуа The Sun.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

40-річний Володимир Кличко вважає, що його досвід допоможе здобути перемогу в майбутньому бою. У свою чергу, Джошуа впевнений, що зможе нокаутувати Кличка.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже продані. Зараз американські канали борються за право показати бій Кличко – Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Джошуа заявив, що не той, хто легко здається.